Håndbold

Aalborg-anfører udgår efter ’knockout af dimensioner’

René Antonsen forlod banen i Aalborgs sejr på 29-24 over Fredericia, da han fik en arm i hovedet.

Onsdagens ligakamp mellem Aalborg Håndbold og Fredericia fik en brat afslutning for nordjydernes anfører René Antonsen.

Fredericias Nikolaj Mehl forsøgte sig med et kast fra tremeterlinjen, men uheldigvis for René Antonsen fortsatte Fredericia-spillerens arm direkte ind i ansigtet på Aalborg-anføreren, der røg i gulvet og måtte forlade banen.

- Det var virkelig en knockout af dimensioner. Han var selvfølgelig groggy efterfølgende, men det går okay med ham. Han har stadig lidt ondt i hovedet i dag, siger direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen til TV 2 SPORT.

- Vi tror ikke, det er en hjernerystelse. Det var godt nok en kæberasler, der vil noget, så han har ondt, hvor han blev ramt. Vores fysioterapeuter og læger har testet ham og er i daglig kontakt med ham.

Skadesplaget stregspiller

René Antonsen har været hårdt ramt af skader gennem de seneste tre måneder. Først var det problemer med akillessenen, og herefter var det knæet, der satte en stopper for spilletid til Aalborg-anføreren.

I sidste måned måtte Antonsen så melde afbud til en kamp mod GOG, da han ikke kunne stoppe blødningen fra en udtrukket tand, og senest er det en baglårsskade, der har drillet den 27-årige stregspiller.

- Jeg har aldrig nogensinde oplevet så uheldig en mand, så det er næsten kun til at grine af. Man må sige, at René er ramt af sort uheld. Det er vi også, for vi har i den grad brug for Rene, men tiden må vise, om han kan spille på søndag, siger Aalborg Håndbold-direktøren.

På søndag møder nordjyderne på hjemmebane Flensburg-Handewitt i Champions League.