Ligatopscorer skifter til Aalborg HĂĄndbold

De danske mestre fra Aalborg Håndbold har skrevet kontrakt med Nikolaj Læsø, der skifter til klubben fra næste sæson.

Torsdag skrev Århus Håndbold, at Nikolaj Læsø var blevet solgt til en unavngiven klub.

Som TV 2 SPORT kunne erfare for 14 dage siden, er det Aalborg HĂĄndbold, der har hentet den 22-ĂĄrige playmaker, som har skrevet under pĂĄ en treĂĄrig kontrakt.

- Det er et naturligt skridt at tage for mig på nuværende tidspunkt i min karriere. Jeg er klar på nye og større udfordringer og føler, at Aalborg Håndbold er det helt rigtige valg for mig, siger Nikolaj Læsø i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til at blive en del af klubben og til at spille med om titler foran de mange nordjyske hĂĄndboldfans.

Suveræn ligatopscorer

Århus-spilleren er suveræn topscorer i håndboldligaen, hvor han har scoret 58 mål i de første syv kampe af sæsonen.

I det nordjyske glæder de sig over at få tilgang af en af ligaens største profiler.

- Jeg glæder mig virkelig meget over tilgangen af Nikolaj Læsø. Han er en utrolig dygtig spiller, der besidder et fremragende skud og et godt blik for spillet, mens han samtidigt er en glimrende forsvarsspiller, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

De forsvarende mestre fra Aalborg indtager lige nu førstepladsen i håndboldligaen, mens Århus Håndbold ligger på sjettepladsen.