Håndbold

Ny bekymring for Jacobsen - Møllgaard skadet og kørt til scanning

Forsvarsspecialisten Henrik Mølgaard blev skadet i torsdagens Golden League-kamp og er kørt til scanning.

Endnu en skade ramte torsdag aften det danske herrelandshold i håndbold.

Henrik Møllgaard måtte forlade banen mod slutningen af første halvleg i Golden League-kampen mod Frankrig, hvor han tog sig til foden.

Den danske forsvarsspecialist er torsdag aften kørt til scanning, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

- Det ødelægger sindssygt meget, hvis Henrik er ude. Jeg skulle bruge denne her samling til at se, hvem der fungerer sammen med Henrik, siger han.

I forvejen er det danske hold hårdt ramt i netop midterforsvaret, hvor både René Toft Hansen, Henrik Toft Hansen og Simon Hald i øjeblikket sidder ude med skader.

- Så det er mildest talt pisseirriterende, hvis Henrik også er ude nu, for så ryger der rigtig meget af det forsvarsspil, som vi gerne vil arbejde med. Men sådan er vilkårene, og der er heldigvis noget tid endnu til EM.

- Men jeg vil være rigtig ked af, hvis Henrik er ude, for så sætter det os i hvert fald lidt tilbage i forhold til det, vi gerne ville, siger landstræneren.

Danmark tabte Golden League-kampen torsdag til Frankrig, og det skyldtes blandt andet, at Møllgaard måtte udgå undervejs, mener playmaker Rasmus Lauge.

- Han binder ligesom forsvaret sammen og er general og har meget af kommunikationsansvaret derinde.

- Vi stod lidt i nogle konstellationer, der spillede deres første minutter sammen, og de kæmpede med alt, hvad de havde, men der var lidt miskommunikation, siger han.

Danmark skal lørdag møde Norge i en kamp om tredjepladsen i turneringen.