Håndbold

Veronica Kristiansen misser VM i Japan: - Det har været et helvede

Veronica Kristiansens problemer i lysken fortsætter, og hun har derfor i stor irritation meldt fra til VM i Japan.

Først var der en, så var der to, og så var der…

Det giver nærmest ikke mening at begynde at tælle antallet af skader, det norske landshold er ramt af forud for VM i Japan.

Nu har endnu et af de stærkeste kort, nordmændene har at spille ud, også meldt afbud. Det drejer sig om den tidligere FCM-stjerne og nuværende Győr-spiller Veronica Kristiansen.

- Det har været et helvede. Ekstremt frustrerende og trættende siger hun til VG.

Præget af skaden

Den 29-årige bagspiller har døjet med lyskeproblemer længe, efter at hun sidste år spillede en hel sæson med smerter. Nu betaler hun regningen, og den ser ud til at blive dyr.

I første omgang betyder det afbud til VM i Japan til stor ærgrelse og irritation.

- Alle omkring mig kan se, hvor præget jeg er over det her. Det har været en rutsjebanetur. En god dag, og så er den næste noget pis, siger hun.

Efter at have holdt pause i tre måneder fra håndboldbanen oplevede hun i sommer et tilbagefald.

Et af mange afbud

Hvis panderynkerne hos den norske landstræner, Thorir Hergeirsson, ikke allerede havde indtruffet sig i forvejen, gør de det nok nu.

Afbuddet er nemlig bare et i rækken af ærgerlige nyheder.

Allerede nu står det klart, at de to verdensklasse-keepere Kari Grimsbø og Katrine Lunde ikke deltager, ligesom bagspillerne Nora Mørk, Amanda Kurtovic og Kjerstin Solås heller ikke deltager.

Til en ringe trøst for landstræneren fortæller Kristiansen, at hun forventer at være tilbage igen ved årsskiftet og satser efter at være til rådighed ved OL i Tokyo.

Norges VM i Japan begynder 30. november med en kamp mod Cuba.