Håndbold

'Pinligt og flovt' - Skanderborg-spillere skuffede efter nederlag

Spillerne og træneren i Skanderborg havde kun negative ord at sætte på indsatsen mod TTH Holstebro, hvor de tabte med 13 mål.

Med de skuffende blikke rettet mod halgulvet forlod Skanderborg-spillerne banen mod TTH Holstebro torsdag aften.

Skandeborg-spillerne kunne nemlig ikke stoppe den kedelige statistik med 22 år siden sidste sejr i en ligakamp mod de lokale Holstebro-drenge. De blev sendt hjem med et nederlag på 18-31, og resultatet viser klasseforskel.

Netop det frustrerer træneren og spillerne i Skanderborg, der havde håbet på meget mere.

Nikolaj Nielsen, Skanderborg Håndbold:

- Det her er meget værre (end at tabe med to mål, red.). Det er så pinligt. Det er virkelig flovt, at vi kan præstere så ringe. Jeg er virkelig flov, siger Nikolaj Nielsen til TV 2 SPORT.

- Jeg synes, vi fik en fin start. Men så fik vi et par udvisninger og prøvede at spille syv-mod-seks for at komme tilbage, og det lykkedes bare ikke. Og vi havde åbenbart ikke nok moral til at hive os op igen. Så vi blev kørt fuldstændig over, og det er pinligt. Vi skal have en snak om det her. Det er ikke første gang, det sker i den her sæson. Det er fair nok, at man taber til Holstebro - det kan alle gøre - men det er uacceptabelt at tabe med så meget.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har spillet så dårlig en håndboldkamp

Cornelius Kragh, Skanderborg Håndbold

Cornelius Kragh, Skanderborg Håndbold:

- Det er jo et kollektivt kollaps, må man sige. Det sker, men problemet er, at det er tredje gang i den her sæson, at det sker. Vi blev ramt af nogle udvisninger og formåede ikke at rejse os. De blev lidt mere offensive, og det slog os helt ud. Og det er under al kritik, for det skal vi kunne løse. Det kan vi også godt, men vi gik bare i sort – både individuelt og kollektivt.

- Jeg kan være den første til at sige, at jeg jo også spiller ekstremt elendigt. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har spillet så dårlig en håndboldkamp. Så jeg tager også en stor del af skylden. Det er klart, siger Cornelius Kragh.

Nick Rasmussen, træner i Skanderborg

- Jeg er meget, meget skuffet og vred her efter kampen. Ikke kun på mine vegne, men også på spillernes og klubbens vegne.

- Der skal være en ordentlig faglig indsats, og det synes jeg ikke, der var til stede. Det bliver en hård dag i morgen (fredag, red.) under alle omstændigheder på grund af det her nederlag. Vi kan simpelthen ikke være det her bekendt. Det kan jeg ikke, det kan spillerne ikke, det kan hele gruppen ikke. Vi kan ikke levere sådan en indsats, siger cheftræneren.

Skanderborg Håndbold er nu på syvendepladsen i ligaen, hvor de har ni point efter ni kampe.

En sejr havde sikret avancement i ligaen og givet muligheden for at øjne toppen. Og i kampreferatet på klubbens hjemmeside er det også tydeligt at se, at de ærgrer sig over den missede mulighed.

- Vi blev mast, kværnet, skubbet, æltet, most og overmatchet på samtlige positioner i dagens opgør, og vi har stadig ikke vundet i Holstebro siden Poul Nyrup Rasmussen var statsminister, skriver Skanderborg Håndbold på sin hjemmeside.