Håndbold

Skjern forlænger med nøglespiller

Skjern Håndbolds Eivind Tangen i kamp mod Aalborg ved slutspillet i sidste sæson. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Skjerns bestyrelsesformand mener, at Eivind Tangen er en af de bedste på sin position i den danske liga.

Skjern får glæde af Eivind Tangen i yderligere tre sæsoner.

Den norske landsholdsspiller har forlænget aftalen med den jyske klub, så den nu gælder frem til 2023.

Det oplyser Skjern i en pressemeddelelse.

- Det er skønt at få det på plads. Jeg har det virkelig godt i Skjern omgivet af en masse gode mennesker og spillere, som arbejder godt sammen. Derfor tror jeg også på, at vi i de kommende sæsoner spiller med i toppen, siger Eivind Tangen, der drømmer om mere metal i Skjern-trøjen.

Eivind Tangen trak i den grønblusede trøje for første gang i februar sidste år, da han skiftede fra den økonomisk pressede klub HC Midtjylland. Siden da har han udviklet sig til at være en vigtig spiller for Skjern.

Klubbens bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, er også yderst tilfreds med at forlænge med så stor en profil.

- Han er en af de bedste på sin position i Primo Tours Ligaen, og har siden sin ankomst været en vital profil for os. En venstrehåndet tovejsspiller af Eivind Tangens kaliber er en sjældenhed. Derfor er vi meget begejstret for, at vi kan råde over ham frem til 2023, siger Thygesen.

Eivind Tangen har scoret 32 mål i denne sæson i 8 kampe.