Håndbold

Nøddesbo fortsætter hos Bjerringbro-Silkeborg

Jesper Nøddesbo fortsætter i Bjerringbro-Silkeborg lidt endnu. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Jesper Nøddesbo kan mærke, at det stadig er sjovt at spille håndbold. Derfor bliver han endnu et år i Bjerringbro-Silkeborg.

Er det nu, at karrieren skal stoppe?

Jesper Nøddesbo har brugt det sidste stykke tid på at stille sig selv det spørgsmål og mærke efter, om han har lyst til at sætte håndboldskoene på hylden.

Selvom han har været professionel siden 1999, så kan han mærke, at det ikke er helt slut endnu.

- Jeg kan se, at der begynder at optegne sig noget på den anden side af min håndboldkarriere, som også kunne være spændende at begive mig ind i. Men jeg kan også mærke, at jeg har lyst til at spille mere og stadig synes, at det er sjovt, siger stregspilleren til TV 2 SPORT.

- Jeg har lyst til mere og er utrolig privilegeret over, at kroppen kan følge med. Jeg føler, at jeg har mere at tilbyde.

Vil nyde at spille håndbold

Jesper Nøddesbo fortæller videre, at han står tilbage med en mavefornemmelse, efter at beslutningen blev truffet.

- Jeg har tænkt mange tanker og har måske også en tendens til at overtænke tingene en lille smule, siger Jesper Nøddesbo.

- Det er altid rart, når man så har truffet en beslutning, og nu er den endda blevet truffet i god tid. Så nu har jeg halvandet år, hvor jeg kan nyde at spille håndbold.

Har stadig stor sult

Og hos Bjerringbro-Silkeborg er de også særdeles tilfreds med forlængelsen.

- Vi mærker en spiller, der stadig har en stor sult for at spille håndbold, og det er vigtigt, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør, Jesper Schou.

- Vi var stolte og glade, da Jesper efter 10 år i Barcelona valgte at spille for Bjerringbro-Silkeborg, og ligeledes er vi glade for, at han stadig har lysten og motivationen til at tage et år mere.

Jesper Nøddesbos scoringsprocent er i år på 88, og han har haft en stor betydning for holdet, skriver de videre i pressemeddelelsen.