Håndbold

Anfører forlænger med Herning-Ikast

Skogrand er også at finde i Herning-Ikast i fremtiden. John Randeris / Ritzau Scanpix

Stine Skogrand har forlænget kontrakten med Herning-Ikast, så den nu løber til sommeren 2023.

Hun tager lederskab på og uden for banen, og hun er et forbillede for alle sine medspillere.

Sådan beskrives 26-årige Stine Skogrand af Herning-Ikast, som netop har offentliggjort, at de har forlænget aftalen med hende, så den nu løber til sommeren 2023.

- Jeg har en stor tro på holdet. Jeg tror på det kontinuerlige, og hvis vi kan beholde det her hold, kan vi nå langt frem og være med i toppen fremover, siger Stine Skogrand til TV 2 SPORT.

- Jeg kan bidrage med mere rutine på holdet. Vi er flere norske spillere, som spiller sammen - også på landsholdet. Så fremadrettet bliver vi bare bedre og bedre sammen med de andre.

Det trak ikke i dig at komme til en klub, der spiller i Champions League?

- Det er selvfølgelig et ønske, men vi har en lille dreng, som vi skal tage hensyn til, så det er lidt for tidligt endnu at tage ud til de store klubber, siger Skogrand.

En leder på sin egen rolige facon

Herning-Ikast skriver videre i sin pressemeddelelse, at de aldrig var i tvivl om, at de ville forlænge aftalen. Det var den kommende norske VM-deltager helt med på, og således har parterne nu indgået en aftale.

Det glæder sportschef i Herning-Ikast, Jakob Mølgaard Christensen.

- Stine er kommet meget flot tilbage fra sin graviditet, og venstrehåndede to-vejs-spillere på hendes niveau er der ikke mange af. Hun er en af vores helt store profiler, som skal være med til at bringe Herning-Ikast Håndbold sportslig succes - nationalt såvel som internationalt, siger sportschefen.

- Hun er leder på sin egen rolige facon, og der hersker ingen tvivl om, at Stine besidder nogle meget store menneskelige kvaliteter. Hun er en fantastisk holdkammerat for de andre i truppen, hun er en fantastisk spiller og ambassadør for Herning-Ikast Håndbold. Vi er stolte over, at Stine også kan se sig selv i klubben i de kommende sæsoner.