Håndbold

'Havde ingen anelse om, hvor bolden var' - målmand scorer komisk selvmål

Jessica Ryde stod for et yderst mærkeligt selvmål, da Herning-Ikast tabte til Viborg HK.

- Nej, det sker ikke det her. Det tror jeg simpelthen ikke, jeg har set før.

Det var ordene fra TV 2 SPORTs håndboldkommentator Thomas Kristensen, da han var førstehåndsvidne til sæsonens vel nok mærkeligste mål i kvindernes håndboldliga i kampen mellem Herning-Ikast og Viborg HK.

Det så ellers i første omgang ud til, at Herning-Ikasts Jessica Ryde havde leveret en flot redning, men den svenske landsholdskeeper blev forvirret og forsøge at lede efter bolden, da hun mistede synet på den.

Bolden var røget højt op i luften, ramte hende på ny og gik i mål.

- Det føles bare så nederen, fortalte Jessica Ryde til TV 2 SPORT efter kampen, som Herning-Ikast tabte med 24-26 til Viborg HK.

- Jeg er jo lidt irriteret, for jeg har ingen anelse om, hvor bolden er på vej hen. Jeg har aldrig prøvet det før, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort. Det er så uheldigt.

Stort grin på tribunen

Mens Herning-Ikasts keeper havde svært ved at se det komiske i situationen, så var det intet problem for Silkeborg-Voels Rikke Iversen, der var på plads på tilskuerpladserne.

Stregspilleren kunne ikke holde grinet tilbage, og det blev fanget på TV.

- Det er så uheldigt, og det er bare komisk. Det er også ærgerligt, at jeres kamera lige fanger mig i øjeblikket, siger Rikke Iversen med et stort grin til TV 2 SPORT.

Rikke Iversen kunne ikke holde grinet tilbage.

- Jeg tror også, at jeg var blevet rasende, hvis det var min egen målmand. Men det er jo sådan en bold, hvor man ikke kan se eller gøre noget, og så har jeg nok bare lettere til grin, når det ikke går udover mit eget hold.

Uheldige Jessica Ryde og Herning-Ikast er med nederlaget placeret som nummer fem, mens Viborg HK kravler op på tredjepladsen.