Håndbold

TTH forlænger aftale med dansk EM-spiller

Højrefløjen Mathilde Hylleberg, der i 2018 deltog ved EM-slutrunden i Frankrig, har skrevet under på en ny kontrakt med TTH Holstebro.

TTH Holstebro største navn på damesiden, Mathilde Hylleberg, var egentlig fri til at finde sig en ny klub efter denne sæson, når hendes nuværende kontrakt med klubben udløb.

Det gør hun ikke.

Hylleberg har i stedet valgt at forlænge sin aftale med TTH, så den nu gælder for yderligere én sæson – og først udløber i sommeren 2021.

- Det er fantastisk at forlænge med et "Made In Holstebro" talent, som trinvist har udviklet sig via klubbens eget talentakademi til en ligaprofil, siger TTH-direktør, John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

- Det er flot arbejde af både Mathilde såvel som de forskellige trænere med Pether Krautmeyer i spidsen. Mathildes udvikling er gået rigtig stærkt, og vi er stolte af, at vi fortsætter vores rejse sammen, fortsætter han.

Mathilde Hylleberg fik slutrundedebut for Danmark ved EM i december sidste år – og spillede også ved Golden League i marts, men måtte senere på foråret tage en pause fra håndbolden.

Fysisk udmattet – og mæt af spillet – efter et håndboldprogram uden pauser i næsten halvandet år, hvor Hylleberg udover klubkampe også deltog ved U20-VM sidste sommer - og altså EM med A-landsholdet i december - gjorde, at Hylleberg måtte tage en pause i sæsonens sidste måneder.

Nu er hun tilbage på fuld kraft – og klar til at fortsætte i landets bedste håndboldrække. Foreløbig i yderligere en sæson.

- TTH har mit hjerte. Jeg føler mig rigtig godt tilpas og nyder at være her. Derudover har det været afgørende, at jeg kan få en masse spilletid, tage mere ansvar, og at jeg kan fortsætte min udvikling i de trygge rammer, der er i TTH, siger Mathilde Hylleberg.

Højrefløjen figurer også i Klavs Bruun Jørgensens bruttotrup med 28 navne, der kan komme i spil ved VM i Japan, der begynder 30. november.