VM håndbold

DM-guldvinder forlænger med norsk VM-fløj

Marit Røsberg Jacobsen har scoret 57 mål i ligaen i denne sæson indtil videre. John Randeris / Ritzau Scanpix

Team Esbjerg og Marit Røsberg Jacobsen har nu papir til hinanden frem til sommeren 2022.

Team Esbjerg er kommet forrygende fra land i ligaen i denne sæson, hvor de har hentet 12 sejre i lige så mange kampe.

En af holdets profiler, Marit Røsberg Jacobsen, har haft stor andel i den gode start på titelforsvaret, da hun med 57 mål er topscorer i den vestjyske klub. Udover den gode start på sæsonen kan hun glæde sig over en plads i Norges VM-trup - og nu altså også en kontraktforlængelse med de forsvarende DM-vindere, hvor hun bliver indtil sommeren 2022.

– Jeg har det rigtig fint i Esbjerg, og der var ikke så mange spørgsmål, om jeg skulle fortsætte. Vi har et fantastisk sammenhold på holdet, jeg er fornøjet med Jesper Jensen som træner, og klubben bliver drevet professionelt og med en målsætning om at vinde titler og spille Champions League, som passer med min egen.

- Når man spiller for en af de største klubber i Danmark, kan man ikke klage, heller ikke over spilletiden, lyder det fra 25-årige Marit Røsberg Jacobsen i en pressemeddelelse fra den vestjyske klub.

Marit Røsborg Jacobsen er i gang med sin anden sæson hos Team Esbjerg, og det har været et succesfuldt samarbejde indtil videre. I første sæson vandt hun DM og blev udtaget til ligaens All Star-hold, og hun var desuden med i finalen i EHF Cuppen.

Også på det norske landshold er fløjspilleren ved at bide sig fast, og hun har 50 landskampe og 93 mål på CV'et.

Derfor vækker det da også stor glæde i den vestjyske klub, at hun har valgt at forlænge kontrakten.

– Marit er en allroundspiller og er som tidligere bagspiller meget spilintelligent, hvilket giver mange muligheder. Forsvarsmæssigt har hun i tiden i Team Esbjerg udviklet sig til internationalt niveau, og sammen med Line Jørgensen dominerer hun højresiden på vores hold i defensiven. Vi kender hendes kvaliteter i kontrafasen, og hendes afslutninger er forbedret væsentligt, siger Jesper Jensen i pressemeddelelsen og tilføjer:

- På det norske landshold er hun gået fra perifer til fast landsholdsspiller. Det er fedt at arbejde med en spiller, der er så motiveret for at blive dygtigere, siger Jesper Jensen.

Marit Røsberg Jacobsen og resten af Team Esbjerg-mandskabet spiller næste ligakamp den 13. november imod Skanderborg Håndbold, hvor der er fuld spillerunde i kvindernes liga. TV 2 SPORT er tilstede i alle syv haller, så du kan se med hele aftenen på TV 2 SPORT eller TV 2 Play.