Håndbold

Kasper Søndergaard føler med indlagt holdkammerat: - Vi er kede af det

Kasper Søndergaard håber snart på at kunne se sin holdkammerat Bjarte Myrhol tilbage på håndboldbanen. Jørgen Kirk / Ritzau Scanpix

Skjern-spilleren Bjarte Myrhol blev torsdag akutindlagt, hvor han blev opereret for et hul i tarmen.

Det har i den grad berørt spillertruppen i Skjern Håndbold, at holdkammeraten Bjarte Myrhol er ude på ubestemt tid efter en tarmoperation.

Skjern vandt torsdag aften over Nordsjælland i herrehåndboldligaen, men sejren var ikke det, der fyldte hos Skjern-spillerne efter kampen.

- Vi er kede af det. Det må jeg sige. Vi er rigtig kede af det på Bjarte og hans families vegne. Det er trist og alvorligt. Det er selvfølgelig noget, der har påvirket os, siger Kasper Søndergaard til TV 2 SPORT.

- Når man går på banen, tænker man ikke så meget over det, men jeg synes, den er hård. Der er nogle ret alvorlige ting ved det. Hvis Bjarte mister evnen til at spille håndbold, vil det ødelægge meget for ham. Det håber vi selvfølgelig ikke, det gør.

Det er endnu uvist, hvor længe Skjern må undvære den norske stregspiller, men følge Skjerns sundhedschef, John Bruun, er EM trods en akut operation fortsat i spil for Bjarte Myrhol.

Indtil nordmanden igen er fit for fight vil han få fuld støtte fra sine holdkammerater.

- Vi må støtte ham med alle de midler, vi nu engang har, hvilket selvfølgelig er lidt begrænset. Han ligger på hospitalet nu, og jeg kunne egentlig ikke forestille mig, han har lyst til at få besøg, så vi sender ham en sms, siger Kasper Søndergaard.

- Jeg håber virkelig, vi får ham hurtigt tilbage igen – hvis ikke på håndboldbanen, så bare vi får ham på benene, så han kan passe sin familie.

Bjarte Myrhol forventes snart at blive udskrevet fra hospitalet.