Håndbold

Silkeborg-Voel-spiller får ophævet sin kontrakt

Hanna Bredal Oftedal (tv.) og Stine Bredal Oftedal ser Norges VM-semifinale mod Kroatien i 2017. IHF

Hanna Bredal Oftedal faldt ikke til i Silkeborg-Voel, og derfor har hun fået ophævet sin kontrakt.

Det kom aldrig rigtig til at fungere på banen for Hanna Bredal Oftedal i Silkeborg-Voel.

Nordmanden døjer med en fodskade, som hun fik i sin tidligere klub i Frankrig, Paris 92, og den er hun aldrig rigtig kommet sig over. Derfor har hun fået ophævet sin kontrakt med den jyske klub.

- Efter en tung uge med masser af følelser har jeg det godt med at fortælle, at jeg lægger håndbolskoene på hylden. Håndbold har været en stor del af mit liv, så det var med en klump i halsen, at jeg spillede min sidste kamp for Silkeborg-Voel, skriver nordmanden på sin Instagram-profil.

Det ærgrer Silkeborg-Voel, at hun aldrig fik mere tid på banen.

- Det ærgrer os naturligvis meget, at vi ikke fik set Hanna udfolde sit fulde potentiale. Da vi hentede Hanna til klubben, vidste vi, at der var en risiko for, at hun kunne få problemer med sin fod, siger Mikael Bak, der er klubbens direktør, til Midtjyllands Avis.

- Dette var samtidigt en risiko, vi var parate til at løbe. Hun besidder nogle kvaliteter, som rigtig mange håndboldhold vil kunne få gavn af - desværre blev det ikke os i denne omgang.

Aftalen mellem Hanna Bredal Oftedal og Silkeborg-Voel blev offentliggjort 15. marts, men her otte måneder efter er det altså slut.

Stopper karrieren

Selvom bagspilleren aldrig rigtig fik sat sit aftryk på banen, så fortæller direktør Mikael Bak til Midtjyllands Avis, at hun faldt godt ind i truppen.

Den 24-årige spiller er søster til landsholdsprofilen Stine Bredal Oftedal og danner par med den norske stjerne Sander Sagosen, der har sendt hende en tanke på Instagram.

- Jeg er meget stolt af hende her, og alt det hun har opnået. I dag valgte hun at lægge håndboldskoene på hylden, skriver Sagosen.