Håndbold

Topklubber bejler til TTH-keeper - på vej til de danske mestre

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er TTH Holstebros keeper Simon Gade på vej til Aalborg Håndbold fra næste sæson.

Aalborg Håndbold ser ud til at have fundet afløseren for målmand Kristian Sæveros, når den stærke nordmænd til sommer skifter til tyske Leipzig.

TV 2 SPORT erfarer fra flere kilder, at de danske mestre er i tæt dialog med den 22-årige TTH Holstebro-keeper Simon Gade, som også Skjern Håndbold har været ude efter.

Ifølge kilderne skulle et skifte være tæt på, men det er uvist, om en kontrakt er skrevet under.

TTH Holstebro vil gerne beholde Simon Gade og har også været i dialog med den tidligere U21-landsholdsmålmand om en forlængelse.

Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, fortæller, at de er ved at have styr på afløseren i målet. Men han vil ikke gå konkret ind i transfersagen med Simon Gade.

- Jeg har et princip om, at jeg ikke kommenterer på noget, som ikke er endeligt. Så derfor vil jeg slet ikke kommentere på enkelte spillere. Når der er noget på plads, så melder vi det ud, fortæller han til TV 2 SPORT.

Kunne Simon Gade være en potentiel spiller for jer?

- Det vil jeg ikke udtale mig om.

Hvad er det så, I kigger efter?

- En rigtig dygtig målmand, der har et potentiale. Men også står rigtig godt på nuværende tidspunkt. Og det håber jeg da på, at vi snart kan præsentere, fortæller han.

Til sommer kommer der gang i svingdøren i det nordjyske, hvor Aalborg allerede har sikret sig nogle spillere. Men også ved, at nogle er fortid.

- Det har været hektisk. Der har været gang i sagerne. Vi har heldigvis styr på det meste. Og det er ingen hemmelighed, at vi mister nogle spillere. Det har vi gjort næsten hver eneste år til udlandet. Det er nogle rigtig dygtige spillere vi mister, men det er også nogle rigtig dygtige spiller vi får ind, siger han.

Aalborg fører den danske håndboldliga efter 12 spillerunder.