Håndbold

- Vi står i lort til halsen, siger GOG-træner efter CL-exit

Nicolej Krickau er tilfreds med GOG's præstation i nederlaget til Wisla Plock i Champions League, men han erkender, at det ligner en krise.

Med bare 15 minutter tilbage af kampen mellem GOG og Wisla Plock i Champions League lignede det et dansk avancement.

Men GOG måtte trods en føring på fem mål i anden halvleg til sidst se sig slået med 27-24 og er dermed ude af den store turnering. Dermed har fynboerne tabt tre kampe i træk i alle turneringer.

Selv om GOG-træner Nicolej Krickau ansporer en lille krise, ser han også positive tendenser.

- Vi står jo i lort til halsen. Vi anerkender, at vi er inde i noget, der ligner krise på den måde, vi afviklede Holstebro- og Medvedi-kampene. Vi har været alt, alt for langt væk fra den bundlinje, et GOG-hold skal levere, siger han til TV 2 SPORT.

- At vi så tager ned på den ultimativt sværeste bane i den her gruppe og leverer en så afklaret præstation så få dage efter et kollaps, det er jeg super stolt over. Det giver anledning til at tro, at der er noget at bygge videre på, siger GOG-træneren.

Ikke et kollaps

GOG er ikke for godt kørende for tiden. For en uge siden tabte den fynske klub med otte mål til Chekhovskiye Medvedi i Champions League, mens det få dage senere blev til et nederlag på 33-23 til TTH Holstebro i den danske liga.

Cheftræner Nicolej Krickau er trods nederlaget og exitten fra Champions League tilfreds med sit mandskab.

- Jeg oplever en kæmpe mandfolkeindsats af drengene, hvor det er keeperduellen til sidst, der ender med at blive afgørende. Jeg synes, at drengene fortjener kæmpe ros. De spiller langt mere afklaret og professionelt, end jeg har set det her unge hold gøre før, siger Krickau.

- Jeg oplever på ingen måde et kollaps, selv om resultattavlen siger noget andet. Men et kollaps var det, vi havde i Medvedi, og det vi havde i Holstebro. Selvfølgelig er vi ærgerlige, men spillerne leverede en stor indsats.

Det var egentlig ikke noget taktisk, men en form for kollaps af dårlige afslutninger og brændte chancer

Lasse Møller

Ærgerlig følelse i omklædningsrummet

GOG-spilleren Lasse Møller fortæller også, at de gulklædte sad med en ærgerlig følelse i omklædningsrummet efter kampen.

- Det var noget af en rutsjetur. Vi havde det i egne hænder, men begyndte så at brænde en masse chancer, siger Lasse Møller til Ritzau.

De første 45 minutter blev ellers udført til nærmest perfektion af fynboerne.

- Vi holdt os til planen og havde forberedt os godt. Jeg er glad for, at vi stadig kan spille god håndbold, og når vi rammer det niveau, kan vi slå Plock på udebane. Men det er selvfølgelig svært at vinde, når man taber en periode med 7-0 i slutfasen. Det var egentlig ikke noget taktisk, men en form for kollaps af dårlige afslutninger og brændte chancer, vurderer Lasse Møller.

Wisla Plock har 11 point på andenpladsen og GOG ni point på tredjepladsen i gruppe D i Champions League, og det polske forspring kan ikke hentes, da polakkerne er bedst indbyrdes.

- Overordnet set er vi stadig stolte af vores Champions League-kampagne, selv om vi havde chancerne til at lave det helt store. Den sidste periode har givet anledning til at tage en snak om, at ja, vi står i lort til halsen. Det handler om at anerkende, at vi er i noget, der minder om en krise, og det har vi skullet forsøge at forholde os til, siger Krickau.

GOG spiller næste kamp onsdag, hvor Fredericia kommer på besøg i Gudme.