VM håndbold

Lars Jørgensen udfordret af 'stærk' Iversen: - Der var altså smæk på

Sarah Iversen gav Lars Jørgensen nok at se til, da han deltog i en landsholdstræning forud for VM i Japan.

Assistenttræneren for det danske kvindelandshold i håndbold, Lars Jørgensen, var trukket i træningstøjet, da holdet havde den første rigtige træning på den japanske ø Okinawa søndag.

Og selvom den tidligere forsvarsgeneral om nogen ved, hvordan man placerer sig i forsvaret, fik han stadig sin sag for over for landsholdets stregspiller Sarah Iversen.

I en duel, hvor Jørgensen fik ansvaret for at dække Iversen op, viste den 29-årige stregspiller nemlig, hvad hun blandt andet skal bidrage med under VM i Japan.

- Da jeg fik lov at modtage en screening fra Sarah Iversen, var der altså smæk på, fandt jeg ud af, lød det med et smil fra assistenttræneren efter søndagens træning.

Afviste hjælpende hånd fra Lars Jørgensen

Sarah Iversen vred sig fri og faldt til jorden i situationen. Hun afviste at tage imod Lars Jørgensens hjælpende hånd for at komme på benene igen.

Derfor måtte Anne Mette Hansen træde til, inden Iversen alligevel gav sin assistenttræner et stort kram.

- Hun er en stærk spiller, og hendes screening-spil er på et meget højt internationalt niveau. Jeg nåede heldigvis at få fat i hende, da hun så lige ramte mig med rigtig god timing. Man skal stå tidligt op for at være med de her piger, tilføjede Lars Jørgensen.

Assistenten deltog i træningen, fordi blandt andre Line Haugsted måtte udgå, da hun fortsat er ved at komme sig efter den sygdom, der i de seneste dage har voldt flere af spillerne problemer.

- Jeg var kun med ganske kort, og det var vildt hårdt. Det var fedt og sjovt at mærke, hvor stærke de rent faktisk er. Det bliver jeg nogle gange lidt overrasket over, fortæller han.

Danmark spiller første kamp ved VM på lørdag, hvor Australien er modstanderen.