Håndbold

Aalborg henter stort målmandstalent hos konkurrenter

Simon Gade poserer i sin kommende klubtrøje. TV 2 SPORT

De næste tre sæsoner kommer Simon Gade til at udgøre en målmandsduo med Mikkel Aggefors i Aalborg.

25 timer gik der.

Så havde Simon Gade meldt sin afgang fra TTH Holstebro og skrevet under med - som TV 2 SPORT kunne erfare i sidste uge - de forsvarende danske mestre fra Aalborg.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at tørne ud for Aalborg Håndbold og ser skiftet som det helt rigtige skridt for mig. Jeg ønsker at fortsætte min udvikling og føler mig overbevist om, at jeg kan løfte mit spil endnu et niveau, siger Simon Gade i en pressemeddelelse fra den nordjyske klub.

Aalborg fører ligaen foran TTH Holstebro efter 12 kampe. Det er derfor en af deres største konkurrenter, de svækker fra næste sæson.

- Simon er et af de allerstørste målmandstalenter i Danmark, og vi er spændte på at arbejde med ham de kommende år. Han har allerede nu vist et højt topniveau, og han har fortsat potentialet til at udvikle sig yderligere. Sammen med Mikael Aggefors kommer han til at fuldende en slagkraftig duo i målet, siger direktør Jan Larsen.

22-årige Simon Gade har skrevet under på en treårig kontrakt med Aalborg Håndbold.

Simon Gade og hans kommende cheftræner Stefan Madsen.

Han har været igennem TTH Holstebros talentprogram og taget turen hele vejen fra ungdomsrækkerne til ligaholdet.

I 2017 var han en del af det U21-landshold, som vandt sølv ved VM.