Håndbold

GOG-stjerne storroses af konkurrent: Den bedste i ligaen siden Sagosen

Lasse Møller var årsagen til, at GOG tog sejren mod Fredericia, mener Kristian Stoklund og Rune Schrøder.

Det var tæt til det sidste, da GOG og Fredericia onsdag aften tørnede sammen i håndboldligaen.

Med tre minutter tilbage var stillingen 35-35, men takket være blandt andet to assists fra Lasse Møller trak GOG sig sejrrigt ud af opgøret med 39-36.

Med seks mål og otte assist i kampen spillede den 23-årige fynbo en stor rolle i GOG's sejr.

- I min optik har de en verdensklassespiller i Lasse Møller, der måske er den bedste, jeg har set i håndboldligaen siden Sander Sagosen. Jeg synes, han er en fantastisk håndboldspiller, siger Fredericia-spilleren Kristian Stoklund til TV 2 SPORT.

- Han har sidste eller næstsidste hånd på 50 procent af, hvad GOG laver. Jeg synes, det er ham, der gør rigtig ondt på os i kampen.

'Vi taber til Lasse Møller'

Sander Sagosen spillede fra 2014-2017 for Aalborg Håndbold, inden han skiftede til den franske storklub Paris Saint-Germain. Her er han siden blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller.

Lasse Møllers præstationer i den danske håndboldliga og i Europa har allerede sikret ham en kontrakt med Flensburg-Handewitt fra næste sæson.

Derfor kan Fredericia-spillerne se frem til ikke at skulle op imod den stærke skytte efter sommerpausen, der altså gjorde ondt på Fredericia-mandskabet onsdag aften.

- Jeg står med fornemmelsen af, at vi taber til Lasse Møller. Han trækker så meget opmærksomhed. Han trækker to-tre mand hver gang og er god til at slippe den videre, lyder det fra Fredericias Rune Schrøder.

- I vores taktik inden kamp brugte vi en tredjedel af tiden på at snakke om Lasse Møller, og selvom vi var sindssygt godt forberedte på ham, så løser han det bare. Der er også en grund til, at han måske skal med til slutrunden til januar.

Lasse Møller var med i landsholdstruppen, da de senest var samlet til Golden League-stævnet i sidste måned.

EM i håndbold begynder 10. januar.