VM håndbold

- Jeg er så lettet over, at der bliver dømt overtrådt, siger Højlund

Klavs Bruun Jørgensen er glad for det ene point til Danmark, selvom der var store danske muligheder til slut.

Danmark fik langt fra den optimale start på kampen mod Sydkorea i den anden kamp ved VM.

Danskerne var nemlig bagud med 10-13 ved pausen. Men et godt comeback gjorde, at kampen endte 26-26. Sydkorea havde ellers scoret med få sekunder tilbage og havde afgjort kampen, men dommerne dømte overtrådt. Det betød, at Danmark fik ét point.

- Jeg er så lettet over, at der bliver dømt overtrådt. Men jeg er skuffet over os selv. Jeg synes, at vi er ved at tabe til os selv. Vi laver alt for mange fejl og smider bolden for mange gange væk, siger Mie Højlund til TV 2 SPORT.

- Vi har egentlig et fint forsvarsspil og kæmper sindssygt meget igennem hele kampen, men det er bare ikke godt nok, når vi laver så mange fejl. Men det er sejt, at vi er i stand til at komme tilbage. Vi kæmper, og der er god stemning på holdet, og det er det, der gør, at vi kan komme tilbage. Men i første omgang er det vores egen skyld, at vi kommer bagud.

'Mange ting kunne have været bedre'

Den danske landstræner ærgrer sig over, at Danmark ikke udnyttede sine muligheder.

- Vi har faktisk en chance på ydersiden af backen med Mie Højlund på et rigtigt favorabelt tidspunkt, og hvis den var sat ind, kunne den måske have knækket lidt for os. Så er der Stine Jørgensen til sidst, som også skulle have scoret. Hun laver det helt rigtige og går flot igennem, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

Katrine Heindahl får straffekast, og dét ender i en tiltrængt dansk føring. Video: Louise Lind

- Så er der mange ting omkring spillet generelt, der godt kunne have været bedre – især i første halvleg. Men jeg er glad for det ene point, når jeg ser på, hvordan første halvleg løb afsted.

- Det er vigtigt at få ét point – især når Sydkorea har slået Frankrig. Så kan det være, at det kommer til at betyde noget senere.

Danmark spiller sin næste kamp tirsdag, hvor Tyskland venter i den tredje kamp ved VM.