VM håndbold

- Vi skal helst gå ud og kaste op over det, siger Klavs Bruun

De danske håndboldkvinder spillede sig længere væk fra mellemrunden ved VM, da de tabte til Tyskland.

De danske håndboldkvinder er under hårdt pres ved VM i Japan efter et nederlag på 25-26 til Tyskland.

Efter kampen lagde landstræner Klavs Bruun Jørgensen ikke skjul på, at han mest af alt var frustreret over, at spillerne ikke scorede på deres chancer. Samtidig mente han, at Danmark spillede bedre håndbold end Tyskland, selvom det blev til et nederlag på ét mål.

- Jeg var højlydt i omklædningsrummet, men nu gælder det om at få banket en tro ind i dem, at der var mange ting, vi fik gjort rigtigt. Vi havde masser af chancer. Der er to kampe tilbage, og det er det, det handler om nu. Vi skal ærgre os i dag, og vi skal være enormt skuffet. Vi skal helst gå ud og kaste op over det. Og så skal vi rejse os, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

'Besynderlige tekniske fejl'

Spillet var i store dele af kampen underligt nervøst og usammenhængende. Der blev lavet stribevis af tekniske fejl i angrebet, og danskerne fik en rædselsfuld start.

Alligevel fik Danmark igen kontakt ved 22-22, men det var ikke nok. Med et halvt minut tilbage af kampen scorede tyskerne til 26-24, og så var kampen reelt afgjort.

- Mit største problem er, vi grundlæggende får gjort de ting, vi gerne vil angrebsmæssigt. Så kommer de her lidt besynderlige tekniske fejl ind i mellem, som jeg ikke helt forstår. For vi ved godt, hvad vi skal. Jeg synes, vi viser især i starten af kampen i dag, at vi spiller skide godt, og så brænder vi.

- Det har også været vores tema det sidste år, at vi skaber rigtig mange store chancer. Så brænder vi, og så begynder vi at lave alle de her tekniske fejl, fordi vi bliver usikre omkring, hvad der skal ske, tilføjer landstræneren.

Det var en opfattelse, den danske målvogter Sandra Toft, der ellers blev kåret til kampens spiller efter en pragtpræstation, delte med sin landstræner.

- Vi laver sindssygt mange fejl. Vi smider for mange bolde væk og passer ikke nok på bolden. Min kollega nede i den anden ende tog også med hænder og fødder i dag, men jeg føler lidt, det var de tekniske fejl, som blev afgørende, siger Sandra Toft.

Stillingen i Gruppe B efter tre kampe.

Onsdag skal Danmark møde Brasilien i næstsidste gruppekamp. Du kan se opgøret direkte på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 12.30.