VM håndbold

Vrede, skuffelse, anger, tårer og aggressioner

Danmark tabte med et enkelt mål i tredje gruppekamp ved VM. Efterfølgende var skuffelsen ikke til at tage fejl af hos de danske spillere.

25-26. De danske håndboldkvinder tabte med mindst mulig margin til Tyskland, da de tirsdag spillede tredje gruppekamp ved VM.

På vej i omklædningsrummet råbte landstræner Klavs Bruun Jørgensen sin skuffelse ud, men også hos spillerne var frustrationerne tydelige.

- Jeg har en følelse af vrede, skuffelse og anger. En indebrændt følelse, for vi vidste, hvor sygt vigtig den her kamp var. Vi formår ikke at gå hele vejen, og hold kæft hvor er det bare en træls følelse, sagde Louise Burgaard efter kampen.

Jeg er mega ærgerlig, skuffet og står med en lidt tom følelse

Simone Böhme

Landsholdets bedste spiller i kampen, målvogter Sandra Toft, havde også svært ved at finde en måde at afreagere på i omklædningsrummet.

- Jeg var lidt mundlam. Der var lidt tårer og aggressioner. For lige i situationen havde jeg mere fokus på den sidste bold, jeg føler, jeg burde have taget. Men der blev afreageret fra rigtig mange, og så blev der meget stille, sagde Sandra Toft.

Det sagde de danske spillere efter nederlaget

Stine Jørgensen: - Jeg er utrolig skuffet og ærgerlig. Vi spiller jo ikke en særlig god kamp, og der er mange ting, vi kan gøre bedre. Så det er tungt lige nu. Men det siger sig selv, at det er svært at vinde håndboldkampe, når vi brænder så meget.

Louise Burgaard: - Vi er et bedre hold, men det kan vi ikke blive ved med at stå og sige, når vi ikke viser det. Det har vi gjort i en milliard år. Der er ikke nogen kattelem nu, det er på tide, vi viser det. Det er ikke godt nok, og nu er der en kamp i morgen. Den skal vi rejse os til.

Louise Burgaard var både vred og skuffet, efter Danmark tabte 25-26 til Tyskland ved VM i Japan. Video: TV 2 SPORT

Anne Mette Hansen: - Det er pisse frustrerende, når man taber med ét mål. Det var ikke lige min bedste kamp i dag, og vi er ikke kyniske nok. Jeg prøver i dag, men det lykkes bare ikke. Det er da pisse frustrerende, når man ikke kan få det til at fungere. Jeg ved ikke, om vi skal kigge på, om jeg skal sættes op på en anden måde.

Katrine Heindahl: - Vi giver os selv svære betingelser for de næste to kampe. Det er fandeme bittert lige nu. Det er sindssygt frustrerende, for jeg tror, at vi alle sammen er lidt rådvilde lige nu med hensyn til, hvad vi skal sige og gøre ved hinanden, for at der bliver strammet op. Det er eddermame vigtigt, at folk hanker op i sig selv, og at man kigger indad og ser på, hvor man kan minimere en, to eller tre fejl.

Sandra Toft: - Vi laver sindssygt mange fejl. Vi smider for mange bolde væk. Passer ikke nok på bolden. Min kollega nede i den anden ende tog også med hænder og fødder i dag, men jeg føler lidt, det var de tekniske fejl, som blev afgørende i dag.

Line Haugsted: - Jeg tror, at vi alle sammen havde en eller to situationer i forsvaret, hvor vi lige syntes, at det var dårligt dækket op. Og hvor man tænkte: "Den der, den ved jeg godt, at jeg skal have."

Simone Böhme: - Jeg er mega ærgerlig, skuffet og står med en lidt tom følelse. Sandra står godt, men vi laver dumme fejl og brænder for mange frie skud. Men den ligger hos os, for Tyskland er ikke et bedre hold end os.

Lotte Grigel: - Lige nu er det sindssyg svært at sætte ord på kampen. Jeg er skuffet, og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg ikke, jeg lige kan komme med en taktisk analyse af kampen. Man er bare så fuld af følelser, og lige nu er man bare dødærgerlig, for vi kunne godt have brugt en uafgjort.

Sarah Iversen: - Vi knokler som svin i forsvaret, så jeg er pisse ærgerlig over, at vi ikke får puttet boldene i kassen. Det er pisse frustrerende, at vi ikke får en bedre start, for det kunne have ændret kampens udfald.

Onsdag skal Danmark møde Brasilien i næstsidste gruppekamp. Du kan se opgøret direkte på TV 2 og TV 2 PLAY klokken 12.30.