VM håndbold

Polman griner af selvmål: - Hun kommer til at høre for det

Odense Håndbolds målvogter Tess Wester troede, hun havde leveret en god redning i kampen mod Serbien. Det havde hun bare ikke.

- Det er altid rigtig godt at juble, men det er også godt lige at være sikker på, at bolden er, hvor den skal være.

Det var reaktionen fra Bent Nyegaard i kommentatorboksen, da en bizar hændelse fandt sted.

Tess Wester i det hollandske mål parerede en serbisk afslutning op i luften, hvorefter hun begyndte sin jubel. Bolden endte dog med at dumpe ned i målet til stor overraskelse for hollænderen.

- Haha, det var dårligt. Jeg havde øjnene lukket, da jeg stoppede den, så jeg så ikke bolden. Og alle pigerne råbte ’bold, bold, bold’, men jeg kunne bare ikke se den. Så ja, det var lidt dumt.

Har de drillet dig med den?

- Ja, lidt. Men det går nok, siger en grinende Tess Wester til TV 2 SPORT.

Og der var da også rigeligt at glæde sig over til trods for den mærkværdige situation.

Holland vandt nemlig 36-23 over Serbien og spillede sig videre til mellemrunden. Så heldigvis for Wester fandt situationen sted i en sejr.

Det hollandske landshold leverede en pragtpræstation mod Serbien og sikrede avancement fra gruppe A ved VM i Japan. Video: Louise Lind

Polman lover drillerier

Det ændrer dog ikke på, at hun kan se frem til, at holdkammeraterne kommer til at prikke til hende.

- Vi kommer til at drille hende med det senere. Virkelig. Jeg kommer til at køre klippet i slowmotion. Hun skal høre for det en masse gange.

Men kan hun godt tåle lidt drillerier?

- Det ved jeg ikke. Det er jeg ligeglad med, for jeg kan godt lide det. Hun kommer til at høre for det, siger den hollandske Team Esbjerg-profil Estavana Polman.

Fredag skal Wester dog nok have glemt sin mislykkede redning.

Her gælder det nemlig gruppefinalen mod Norge, som bliver vigtig for begge nationer med henblik på at få point med over i mellemrunden.

Du kan se kampen klokken 12.30 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.