VM håndbold

Svensk VM-spiller regner med farvel til Randers

Jamina Roberts forventer ikke, at hun også spiller i Randers HK efter sommerferien.

Et halvt år før sit kontraktudløb er Jamina Roberts så småt begyndt at se sig om efter en ny klub.

Den svenske VM-spiller, der skiftede til Randers i sommeren 2018, satser i hvert fald ikke på at fortsætte i klubben. Det fortæller hun til Håndbollskanalen.

- Randers er i økonomiske problemer, og det er ikke noget nyt. Derfor kommer jeg ikke til at være der næste år, som det ser ud nu. Det er trist. Men det er dejligt, at jeg ikke har været nødt til at træffe en beslutning endnu, og jeg ved jo ikke, hvordan det ender. De fortsætter med at sælge aktier, og måske får de rejst en masse penge. Men som det ser ud nu, så kan jeg ikke spille der, siger Jamina Roberts.

Folkeaktier skal redde Randers

Ifølge TV 2 Østjylland skal Randers HK skaffe tre millioner kroner inden jul, hvis klubben fortsat skal være med i Danmarks bedste håndboldrække. Derfor er man blandt andet begyndt at sælge folkeaktier fra et butikslokale i byen.

På banen går det lidt bedre for Randers, der ligger nummer syv i damernes håndboldliga efter de første 13 grundspilskampe.

Ved VM har Roberts nydt endnu mere succes i de første kampe. Sverige har vundet over både Japan, Kina og Congo. Roberts har fået lidt over en times spilletid i alt, hvor det er blevet til seks scoringer på seks forsøg fra hendes position på venstre back.

Sverige skal møde Argentina og Rusland i de sidste to gruppekampe.