VM i håndbold 2023

- Nu har vi fået noget at tygge på, erkender Norges træner

De norske spillere skal lige komme sig, efter de tabte til Holland, selvom de var foran ved pausen.

Se VM i håndbold på TV 2 PLAY.

Efter 30 minutter var de norske fans nok ikke i tvivl.

Norge førte med 18-14 og havde stor kontrol i gruppefinalen mod Holland. Dermed var Norge ved at sikre sig fire point i mellemrunden.

Men efter 60 minutter var det i stedet de orangeblusede, der havde sikret sig sejren og det maksimale antal point med i mellemrunden.

Og det ærgrede den norske landstræner efter kampen.

- Nu fik vi noget at tygge på. Vi sled i begge ender af banen, og vi skal være ærgerlige efter kampen, sagde Thorir Hergeirsson til norske VG.

Vil ikke møde Holland igen

Stine Bredal Oftedal håber, at de undgår Holland senere i turneringen, for de norske kvinder havde svært ved at klare dem fredag.

- For at være helt ærlig er det lidt svært, når vi taber en kamp, som vi førte og startede godt. Men de har et godt hold, og det har de vist igennem flere år. Vi må håbe, at vi ikke skal møde dem igen, så det sker igen, siger den norske stjerne.

Camilla Herrem er lidt fortvivlet over nordmændenes anden halvleg, hvor de blev stressede. Det var her, de smed sejren væk.

- Det var os selv, der tabte kampen. Vi ødelagde det lidt i anden halvleg, men løbet er ikke kørt. Vi har fortsat gode muligheder videre frem i turneringen, siger Løke.

Norges første kamp i mellemrunden er mod Danmark. Den kamp kan du se søndag klokken 12.30.