VM håndbold

- Vi får ikke en bedre chance for at slå Norge, siger Klavs Bruun

Danmark tabte en jævnbyrdig kamp mod Norge i den første kamp i mellemrunden ved VM.

Se Danmark-Holland mandag kl. 10 på TV 2 og TV 2 PLAY

Det så fantastisk ud, da Danmark kort inde i kampen kom foran med 5-0 mod Norge.

Den suveræne start blev dog afløst af et skidt sidste kvarter i første halvleg, hvor en 8-4-føring blev vekslet til norsk pauseføring på 12-9.

Danmark var dog med hele vejen i anden halvleg, men en dansk føring udeblev, og så endte det med et nederlag på tre mål.

- Jeg er mega træt af det, for vi får ikke en bedre chance for at slå Norge end i dag, siger Klavs Bruun Jørgensen til DR efter kampen.

Han understreger, at angrebsspillet gik i stå efter den flotte start, samtidig med at Danmarks spil i overtal slet ikke fungerede.

Samme fornemmelse står forsvarsgeneralen Line Haugsted med.

- Jeg er lidt skuffet, for jeg synes, de fik lov til at løbe med os. Vi vidste, de ville komme med det. Det er de nok verdens bedste til, siger hun til TV 2 SPORT.

- Da de kommer tilbage i første halvleg, bliver det for uskarpt og svært at hente, for vi smider bare boldene i hænderne på dem. Det er det, vi taber på. Vi skulle stoppe med at lave de fejl, så vi kunne komme hjem.

Danmark er ikke endegyldigt ude af kampen om plads i semifinalen, men en lang række resultater skal flaske sig, at det sker.

Desuden er der en plads i OL-kvalifikationen at spille for. Holdene, der bliver placeret fra 2.-7.-pladsen får adgang til denne.

- Vi har stadig en kæmpe motivationsfaktor ved at spille for at komme til OL-kvalifikationen. Vi skal hurtigst muligt smide rygsækken med den her kamp væk og komme videre, siger Louise Burgaard.

Danmark møder allerede mandag Holland. Kampen spilles klokken 10 og kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY.