Norsk stjerne har brækket næsen efter duel med Grigel

Den norske stregspiller Heidi Løke har ingen betænkeligheder ved at spille resten af VM med en brækket næse.

Heidi Løke får normalt opmærksomhed for sine verdensklasseaktioner på stregen, men den opmærksomhed må hun i øjeblikket dele med sin næse.

Siden hendes sammenstød med den danske landsholdsspiller Lotte Grigel søndag har den norske lejr ikke villet ud med, hvorvidt Heidi Løkes næse er brækket eller ej. Det ændrede sig dog efter storsejren over Sydkorea på 36-25 mandag.

- Den er brækket, siger den norske stregspiller til TV 2 SPORT.

Inden kampen var hun til næsespecialist, og han gav hende muligheden for selv at vælge, hvad der nu skulle ske.

- Han sagde, at jeg bare skulle sørge for at få et slag på den anden side af næsen, så det retter sig op, siger hun og griner.

Heidi Løke valgte at spille videre. Uden skinne, uden noget som helst andet end en høj smertetærskel.

- Det går fint. Jeg må få gjort noget ved det, når jeg kommer hjem til Norge.

Heidi Løkke var på banen i 21 minutter mod Sydkorea, hvor hun scorede fem mål på fem forsøg. Så målnæsen har hun ikke mistet trods en skæv tud.

Grigels træf var held i uheld

Lotte Grigel kom ved et uheld til at strejfe Løke med sin arm og bolden. Heldigvis er nordmandens næse brækket på en måde, at det ikke er farligt for hende at fortsætte med at spille.

- Jeg har snakket med mange læger, og det eneste, som kan ske, er, at jeg får ondt og får smerter. Det er ikke farligt. Så det er min smertetærskel, som afgør det.

- Jeg har ikke ondt i hovedet. Så hvad kan man sige... Grigels træf var held i uheld. Vi må se positivt på det, siger Heidi Løke.

Norge spiller sin sidste mellemrundekamp onsdag mod Tyskland klokken 12.30.