VM håndbold

Sveriges nye stjerne har fået en pølse opkaldt efter sig

Søndag fik hun sit store gennembrug for det svenske landshold, og nu viser det sig, at Mikaela Mässing har fået en pølse opkaldt efter sig.

Man ved, man har præsteret noget stort, når man får noget opkaldt efter sig.

Den tidligere landsholdstræner Richard Møller Nielsen har en tribune opkaldt efter sig i Odense, atomfysikeren Niels Bohr har et grundstof og et tårn opkaldt efter sig, og George Washington har en by opkaldt efter sit navn.

Og så er der Mikaela Mässing fra det svenske kvindelandshold i håndbold. Hun har nemlig en pølse opkaldt efter sig.

- Ja, det er rigtigt, at der er en pølse opkaldt efter mig i Höör. Det er La Bomba-pølsen. En chorizo med ekstra sting i. Jeg fik lov til at smage den med pølsemanden, siger hun til Aftonbladet.

Her fortæller hun også, at det er en stor ære for hende - dog med et smil på læben.

Men Mikaela Mässing har meget at smile af lige for tiden.

'Jeg er helt tårevædet'

Søndag lavede hun nemlig imponerende syv mål på 11 minutter, da svenskerne leverede et stort comeback i kampen mod Spanien.

Det sidste mål sendte hun ind med tre sekunder tilbage af kampen til stor jubel for den svenske bænk. Det kan du se eller gense i videoen i toppen af artiklen.

- Det var en anstændig halvleg. Jeg er helt tårevædet. Alle spillerne lagde sig oven på mig, og jeg var nødt til at prøve at komme ud. Så det var godt, at jeg kom fri, sagde Mässing til Handbollskanalen efter kampen.

- Jeg blev vred, og så brugte jeg bare det. Når boldene gik i kassen, fortsatte jeg bare med at skyde.

Tirsdag skal Sverige i aktion igen. Her venter Rumænien, og svenskerne er nødsaget til at vinde, hvis håbet om en EM-semifinale skal leve videre.