Håndbold

Morten Olsen skadet i kamp - er i store smerter, siger sportslig leder

Morten Olsen er ’i store smerter’, efter han pådrog sig en fingerskade for sin tyske klub Hannover-Burgdorf i torsdagens Bundesliga-kamp.

Morten Olsen har leveret stort spil i den tyske Bundesliga i denne sæson.

Derfor var det naturligt, at han i sidste uge blev udtaget til Nikolaj Jacobsens bruttotrup til EM i 2019. Og han er såmænd stadig udtaget, men danskerens EM-forberedelse har taget et dyk.

Morten er i store smerter og kan i øjeblikket ikke gribe noget

Sven-Sören Christophersen, sportslig leder i Hannover-Burgdorf

Olsens tyske klub Hannover-Burgdorf har nemlig fredag udsendt en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at den danske playmaker har pådraget sig en skade.

- Den danske landsholdsspiller led et smertefuldt slag på sin kastehånds lillefinger i kampen mod Luldwigshafen og kunne ikke fortsætte kampen, skriver klubben.

- Heldigvis kan en brækket finger udelukkes efter en detaljeret undersøgelse fredag morgen, men der er blevet diagnosticeret en alvorlig kapselskade.

Det er endnu uvist, hvor slem skaden er, og om det vil påvirke Morten Olsens deltagelse ved det kommende EM. Landstræneren Nikolaj Jacobsen er dog optimistisk omkring det.

- Det burde ikke være noget problem i forhold til EM. Men man ved jo aldrig, siger landstræneren til TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT har også forsøgt at få en kommentar Morten Olsen uden held.

Olsen i store smerter

Skal man tro Hannover-Burgdorfs sportslige leder, Sven-Sören Christophersen, er Morten Olsen dog i store smerter.

- På den ene side er vi selvfølgelig glade for, at der ikke er et brud på hånden. Morten er dog i store smerter og kan i øjeblikket ikke gribe noget, så vi er nødt til at opgive det på ubestemt tid, siger han i pressemeddelelsen.

Skulle Morten Olsen være skadet til EM, vil det være et stort slag for landsholdet.

Den danske bagspiller har nemlig præsteret på et utrolig højt niveau i Bundesligaen, hvor han har ført klubben frem til en øjeblikkelig tredjeplads.

Olsen er nemlig klubbens næstmest scorende spiller. Han står noteret for 75 mål i 16 kampe.