Rørt spiller forlader Skjern efter 14 år: - Rigtig svært lige nu

27-årige Bjarke Christensen har spillet sin sidste kamp for Skjern efter 14 år i klubben. Og det var han rørt over efter kampen mod Fredericia.

Fløjspilleren måtte trække vejret en ekstra gang dybt ned i maven, inden han svarede på spørgsmål fra TV 2 SPORTs reporter.

Bjarke Christensen kæmpede med at holde tårerne tilbage efter kampen mellem Fredericia og Skjern. Fløjspilleren har nemlig trukket den grønne trøje over hovedet for sidste gang, da han fra årsskiftet forlader den klub, han har været i, siden han var U10-spiller.

Og den situation rørte ham efter kampen, som Skjern vandt med 33-29.

- Jeg tror ikke, at jeg skal sætte alt for mange ord på det, uden at der kommer tårer i øjnene. Det er specielt. 14 år er lang tid, og der er mange mennesker, man holder af. Det er lidt svært, siger Bjarke Christensen til TV 2 SPORT.

Er det det rigtige for dig at forlade klubben?

- Ja, det er det uden tvivl. Tager man den professionelle kasket på, selvom det er svært lige nu, er det 100 procent det rigtige. Men jeg er en meget følsom fyr, og tager man den kasket på, er det rigtig svært for mig lige nu.

Skjern var stærkest i kampens sidste del og vandt med fire scoringer. Video: TV 2 Sport

Vil ikke kun træne for at træne

Bjarke Christensens kommende arbejdsgiver er Mors-Thy, hvor han har fået en kontrakt til 31. juni 2022. Han har selv udnyttet en option i sin kontrakt, der har gjort det muligt at forlade klubben midt i sæsonen.

Skiftet og beslutningen kommer efter en længere periode, hvor han har været henvist i bænken. Og der har han ikke været tilfreds.

- Jeg håber helt sikkert, at skiftet er med til at udvikle mig, få en masse spilletid og en større rolle, som jeg har hungret efter. Det er klart, at det ikke er sjovt at stå op hver dag og træne håndbold for ikke at skulle spille kampe i weekenden, siger han.

- Lige pt. har jeg stået op for at træne for at være klar til næste træning. Nu skal jeg træne for at være klar til kamp, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

'Skjern er én stor familie'

Hvad har Skjern betydet for dig?

- Den har betydet alt. Jeg har været her, lige siden jeg har været U10-spiller. Jeg kender alle mennesker i klubben – lige fra de frivillige, til rengøringsdamerne, til kontoret og alle de andre. Jeg er på fornavn med dem alle og kender hele langsiden ude i hallen.

- Så det er én stor familie, man pludselig siger på gensyn til, siger Bjarke Christensen.

Og det kan nemlig blive til et gensyn.

Den kommende Mors-Thy-spiller har nemlig fået skrevet ind i sin kontrakt, at Skjern kan hente ham tilbage efter sæsonen 2020/2021.