Håndbold

- De er jo spillet ud af hallen, siger forundret Sarah Iversen

Sarah Iversen kunne næsten ikke tro, at Herning-Ikast var så suveræne i pokalfinalen, som det viste sig at være tilfældet.

Herning-Ikast var umulige at rokke ved i pokalfinalen mod Odense Håndbold, som midtjyderne vandt med 33-25.

Efter en stort set perfekt første halvleg var sejren aldrig for alvor i fare efter pausen, og efter kampen var triumfen nærmest ikke til at tro på for Sarah Iversen.

- Jeg har det mega fedt. Altså de (Odense, red.) er jo spillet ud af hallen, siger HIH-profilen, idet hun kigger nærmest forundret op på hallens pointtavle, hvor otte mål altså skiller holdene fra hinanden.

Pokalvinderne var foran med elleve mål flere gange, og undervejs i opgøret var det også nødvendigt for den stærke stregspiller at få virkeligheden bekræftet ved at se på pointtavlen.

- Jeg gik bare og tænkte 'hvad fanden er det, der foregår?'. Vi sidder jo bare på dem, og det er svært at sige, hvad der gør det så overlegent i dag, for det havde vi ikke regnet med.

- Jeg synes både, vi slår dem på udstråling, fysik og kynisme, og jeg synes, det er møg-fortjent, siger Iversen.

Stolt cheftræner

Også Herning-Ikast-træner Mathias Madsen var en glad mand efter kampen, der betyder, at han har vundet sin hidtil eneste finale som træner.

- Det er jo fantastisk. Jeg er glad og lykkelig, og mest af alt glad på pigerne vegne, siger Madsen, også særligt husker kampen for sit holds imponerende første halveg, som sluttede 20-9.

- Det var lige, som vi gerne ville. Den måde Helene Fauske styrede angrebsspillet på i første halvleg var jo outstanding.

Midtjydernes lykkerus er samtidig yderligere salt i såret hos Odense Håndbold, der nu har tabt to pokalfinaler i træk og endnu har sit første trofæ til gode.

Herning-Ikast-profilen Sarah Iversen kunne nærmest ikke tro, hvor stor sejren over Odense faktisk blev i pokalfinalen. Video: Nicolai Margon Madsen