Håndbold

Myrhol har været under kniven - vil kæmpe hårdt for at komme tilbage

Skjern-anføreren begynder genoptræningen, så snart hans krop tillader det.

Den norske håndboldspiller Bjarte Myrhol vil tilbage på topniveau.

I julen fik Skjern-anføreren et uventet tilbagefald af sin tarmsygdom, og operationen, der ellers var planlagt i februar, måtte fremskyndes. Den er nu veloverstået, en del af tarmen er fjernet, og 37-årige Myrhol håber snart igen at have arbejdshandskerne på.

- Mit mål er selvsagt at blive helt rask, så jeg igen kan spille håndbold på topniveau, og det vil jeg nu kæmpe hårdt for, siger Bjarte Myrhol i en pressemeddelelse fra Skjern.

- Jeg starter med genoptræning, så snart det er muligt. Som jeg før har sagt, nager det mig, at jeg ikke kan bidrage til holdet på banen, så jeg vil gøre alt for at komme tilbage på banen, som den Bjarte I kender.

Går glip af EM på hjemmebane

Tilbagefaldet og den nødvendige operation har betydet, at Bjarte Myrhol har måttet melde afbud til det forestående EM, der blandt andet spilles i hans hjemland, Norge.

Det er han naturligvis ked af, men han er samtidig glad og lettet over at være på den anden side af operationen.

- Man kan altid sige meget om timing, men nu vil jeg kun se fremad og håber på et rigtig godt år 2020, siger Bjarte Myrhol i pressemeddelelsen.

Skjerns næste ligakamp er mod Mors-Thy 2. februar. Der er ikke fastsat en dato for Myrhols comeback.

Den vestjyske klub ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Primo Tours Ligaen.