VM håndbold

Burgaard stadig ramt af VM-skuffelse – tvivler på, at hun kan se OL

For en måned siden blev Danmarks VM- og OL-drømme slukket, da de danske kvinder sluttede som nummer ni ved VM. Det sidder stadig i Louise Burgaard.

Det var en flok nedtrykte danske kvindelige håndboldspillere, der for knap en måned siden gik fra banen efter kampen mod Serbien ved VM.

Kampen endte 26-26, og det betød, at Danmark ikke fik en plads i kvalifikationen til OL.

Det efterlod spillerne særdeles skuffede. Og den følelse kan Louise Burgaard stadig genkalde.

- Det var nogle virkelig hårde dage i julen. Det hjalp lidt at komme hjem til kæresten og familien, men det var ikke sjovt. Det var det virkelig ikke. Følelsen sidder stadigvæk i kroppen, og det kommer den til at gøre længe, siger Louise Burgaard til TV 2 SPORT.

- Jeg ved ikke, om man kan sidde og se OL til sommer.

Vil gøre alt for Final4

Louise Burgaard forklarer, at VM var "en rutsjebanetur". Selvom hun godt kunne have tænkt sig at spille mere, havde hun det stadig hårdt mentalt.

- Jeg har det med at få en masse flashbacks til ting, man kunne have gjort bedre. Det er små ting, fordi det jo var små ting i sidste kamp, hvor vi spillede uafgjort.

- Der var mange situationer, hvor man føler, man kunne have gjort det bedre, siger Burgaard.

Louise Burgaard fik et lille afbræk fra sine flashbacks, da hun så herrelandsholdet besejre Norge ved Golden League fredag.

Her spillede de i Metz, hvor Burgaard til daglig huserer. Og det er også her, hun nu ser frem til at lægge sit fokus.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til foråret, og jeg glæder mig helt vildt meget til at spille med pigerne igen. De franske piger har også blod på tanden, da de har et OL, de skal kæmpe for og har en VM-skuffelse, de i den grad også skal komme over.

- Jeg vil kæmpe røven ud af bukserne for, at vi kommer til Final4.

Danmarks håndboldkvinder blev nummer ni ved VM i Japan.