Danske fans forsøger at sælge deres billetter efter EM-fiasko

Den sensationelle EM-exit har fået flere danske fans til at sætte deres allerede købte billetter til mellemrunden til salg.

Danmarks tidlige exit fra EM i håndbold er ikke kun en stor skuffelse for de danske spillere, trænerteamet og en forventningsfuld håndboldnation.

Det er også en nedtur for de svenske arrangører, der havde placeret Danmarks formodede kampe i mellemrunden i netop Malmø - kun en kort togtur fra den danske hovedstad - i håb om mange danske tilskuere på tribunerne.

Op mod 20.000 danskere har billet til de kommende kampe i mellemrunden i Sverige, lyder det fra arrangørerne, men meget tyder på, at en del af de danske fans overvejer at blive hjemme, nu hvor Danmark er slået ud af turneringen.

I hvert fald har en række danske fans onsdag - mens Danmarks EM-skæbne blev beseglet - sat deres billetter til mellemrunden og finaleweekenden til salg. Sent onsdag aften var der over 70 salgsannoncer om EM-billetter på Den Blå Avis, og næsten alle blev sat til salg om onsdagen.

- Det bliver nok ikke de sidste billetter, der bliver sat til salg, når der nu skulle komme 5.000 danskere til hver mellemrundekamp, siger Sally O. Jacobsen, der er formand for landsholdets fanklub 'Fans for Fighters'.

Har billetter til mellemrunden og finaleweekenden

Hun nåede slet ikke selv at se det danske hold i aktion til EM.

- Jeg har først billetter til mellemrunden og til finaleweekenden. Vi havde jo slet ikke forestillet os at stå i den her situation. Det er surt som aldrig før, alle er i kulkælderen, og folk græder og er trætte af det hele lige nu, siger fanformanden, der dog ikke selv har tænkt sig at sælge sine billetter.

- Vi tager afsted alligevel. Så ser vi bare noget godt håndbold. Vi har jo allerede betalt for hotel og det hele, så selvfølgelig tager vi derop, siger Sally O. Jacbsen til TV 2 SPORT.

Fanklubben vil nu undersøge muligheden at lave en 'byttebørs', så eventuelle fans, der gerne vil sælge deres billetter, måske kan komme af med dem til fans fra de andre landshold.

EM fortsætter torsdag med kampe fra mellemrunden i Wien. EM-studiet åbner klokken 15.30 på TV 2 SPORT.