Surrealistisk, tomhed og ’spildte dage’: Det sagde spillerne efter EM-exit

Danmark er overraskende ud af EM efter det indledende gruppespil. Her kan du læse reaktionerne fra de danske spillere efter den store skuffelse.

De forsvarende verdensmestre er ude af EM, inden det for alvor startede.

Danmark sagde onsdag aften farvel til EM på trods af en sejr over Rusland, og de danske spillere var tydeligt skuffede over den danske præstation under slutrunden.

Her kan du læse reaktioner fra de danske spillere.

René Toft Hansen

- Det er rigtig skuffende. Vi kom efter at skulle videre til mellemrunden, og det fik vi absolut ikke løst. Nu står vi her og er ude allerede efter tre kampe. Det havde jeg ikke regnet med i min vildeste fantasi. Jeg havde regnet med, at det kunne blive svært at få to point med videre. Men det er en kæmpe skuffelse ikke at gå videre.

Jannick Green

- Jeg synes, vi så usikre ud. Jeg kan godt forstå, hvis der var nogen, der syntes, vores kropssprog så mærkeligt ud. Jeg havde ikke følelsen af, at folk ikke ville det, men der var en hel enorm usikkerhed, som jeg oplever det. Det er så surrealistisk at stå her lige nu. Jeg har i hvert fald svært ved at finde de rigtige ord. Det er enormt skuffende og en enorm tomhed, man står med. Det er sgu mærkeligt.

Michael Damgaard

- Jeg synes, at vi som land har fortjent meget mere. Men det er jo os, der skal handle på banen, og desværre kunne vi ikke leve op til de forventninger. Og jeg synes egentlig ikke, der er noget, der skal ændres i forbindelse med optakten. Der har desværre bare lige manglet det sidste. Men vi tager det selvfølgelig fuldstændig på vores skuldre. Og så håber jeg på, at vi bliver ved med at stå sammen. Ikke kun som hold, men også som land.

Mikkel Hansen

- Kampen var vigtig for vores egen selvrespekt. Det var dejligt at se, at folk trods alt kom ud og kæmpede. Det var godt nok ikke flot håndbold eller noget, men vi kæmpede trods alt til det sidste for at vinde og ikke gå igennem en slutrunde uden en sejr.

Mads Mensah

- Det skuffer mig mest, at vi er ude. Det var ikke det, der var planen. Så kan jeg også være irriteret over en masse andre ting. Men man må bare sige, at vi som gruppe og som individer ikke var 100 procent, hvor vi skulle være. Vi må alle sammen kigge indad og forsøge at finde nogle forklaringer på det. Jeg er også sikker på, at når vi får tænkt tingene igennem, så er vi stadig et godt hold. Men det gør selvfølgelig ondt lige nu, at man har spildt nogle dage i januar og ikke fået noget ud af det.

Rasmus Lauge

- Det har været en lidt broget optakt. Man kommer med masser af energi og spilleglæde, og jeg havde glædet mig til at komme i gang med hele denne her samling. Og så bliver man lige sat tilbage. Det er selvfølgelig et fysisk slag, men også en mental ting. man skal arbejde med. Det har jeg desværre ikke været dygtig nok til at forvalte i denne omgang.

Magnus Bramming

- Vi føler jo, at vi først lige er kommet i gang. Jeg føler bare, det er alt for tidligt. Vi ville jo gerne have været med over i mellemrunden og spille flere kampe, så vi kunne have mødt de helt store hold og vise, vi kunne have været med der.