EM håndbold

Landin-brødre kommer ikke til at se EM: - Det interesserer mig ikke

Magnus og Niklas Landin var ramte efter den danske EM-skuffelse og kommer ikke til at følge med i resten af slutrunden.

Ansigterne var malet med skuffelse hos de danske spillere, efter Danmark blev sendt ud af EM-slutrunden.

Selvom Danmark besejrede Rusland i den sidste gruppekamp, fik de ikke hjælp fra Island, der skulle besejre Ungarn for at holde liv i drømmen om dansk avancement.

Ungarn spillede en stor anden halvleg og vandt kampen, og det betyder, at Danmark er ude af EM, inden mellemrunden begynder.

'Det interesserer mig ikke'

Magnus Landin er klar i svaret omkring, hvorvidt de kommende EM-kampe fylder noget i bevidstheden eller i det hele taget interesserer ham.

Kommer du til at følge med i resten af EM?

- Nej.

Hvorfor?

- Fordi det ikke interesserer mig.

Så hvis du ikke kan vinde, så er du ligeglad?

- Ja, mere eller mindre, sagde Magnus Landin til TV 2 SPORT.

Det har ikke været særligt mindeværdigt

Magnus Landin om sit EM

Svært at tænde for fjernsynet

Niklas Landin har det på samme måde som sin lillebror. Han har tidligere erfaringer med, at det er svært at se på, når man ikke selv er med i en slutrunde længere.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg skulle stå i den her situation. Jeg tror aldrig, at jeg havde overvejet tanken, at jeg skulle ryge ud efter det indledende spil, tilføjede storebror Landin.

- De gange, vi ikke har kvalificeret os til den sidste weekend, hvor der har været spillet semifinale og finale, har jeg ikke set særligt meget. Det bliver helt sikkert svært at skulle tænde fjernsynet.

Er det den største skuffelse, du har haft på landsholdet?

- Det er i hvert fald deroppe af. Det er altid svært at rangere, men lige nu er det, sagde målmanden.

Fik en forfærdelig optakt

Det var ikke meget, Magnus Landin kom i aktion ved dette EM. Fløjspilleren blev først skiftet ind til kampen mod Rusland, da han døjede med problemer omkring sin tå, som han slog i Golden League-turneringen op til EM.

Derfor vil Landin ikke huske tilbage på EM med stor glæde.

- Det har ikke været særligt mindeværdigt. Det har virkelig ikke været særlig sjovt på mange punkter, lød det fra Magnus Landin.

Er det noget, du ligefrem vil glemme?

- Ja, det kan man vist godt sige. Jeg fik en forfærdelig optakt med min skade, som ikke var en del af planen. Spillemæssigt har det jo ikke rigtig fungeret, og jeg har haft en følelse af, jeg ikke rigtig kunne hjælpe holdet. Det har ikke været så sjovt.

Magnus Landin spillede hele kampen mod Rusland og scorede tre mål på fem forsøg.