EM håndbold

Sagosen prikker til svenskere efter krobesøg: - Jeg giver næste omgang

Fire svenske spillere blev tidligere under EM afsløret i et krobesøg, og nu stiller Sander Sagosen sit hævekort til rådighed til deres næste omgang.

Det så ikke godt ud, da fire svenske stjerner blev afsløret i at sidde på en kro under EM og indtage alkohol.

Og det så bestemt ikke bedre ud for svenskerne, da de to dage senere blev blæst ud af hallen i Malmø af Portugal.

Nu har den norske stjerne Sander Sagosen så valgt at hælde lidt mere benzin på bålet, efter han blev spurgt ind til de fire svenskeres krobesøg.

- Det er stærkt. Det er imponerende, at de har tid til det under en slutrunde. Hvis de skal afsted igen, så giver jeg gerne en omgang. De kan låne mit kort og få sig en drink.

- Vi vælger at fokusere på håndbold. Og vi foretrækker at have en fest, når EM er slut, siger Sander Sagosen til norske VG.

Det er dog ikke fordi, at nordmændene lever under et fuldstændigt alkohol-cølibat under EM.

Den norske spiller Kristian Bjørnsen fortæller nemlig, at truppen nyder en øl efter en sejr.

Norsk landstræner forsikrer

Krobesøget skabte en del opmærksomhed i medierne, hvorfor de svenske spillere var ude og undskylde for alkoholindtaget.

Nyheden nåede også frem til de norske medier, men Norges landstræner forsikrer om, at sådan noget ikke finder sted hos nordmændene.

- Det er aldrig sket på vores hold. Vi har en rigtig god kultur på holdet, som sidder fast. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen af af spillerne har gjort det.

- Men vi har ikke nultolerance. Det har vi ikke fokuseret på, for drengene har tilpasset sig en rigtig fin kultur, sagde Christian Berge til Dagbladet.

De norske præstationer tyder da heller ikke på, at fokus er et andet sted end på håndboldbanen. De har nemlig gjort rent bord i turneringens første fire kampe.

Efter Portugals ydmygelse af Sverige, er de svenske spillere tvunget til en sejr over Norge, hvis håbet om en plads i semifinalen ikke skal dø.

De to nabonationer tørner sammen søndag aften klokken 18.30, og du kan se kampen på TV 2 og TV 2 PLAY.