Håndbold

GOG henter fløjspiller hjem

Fra næste sæson er Kasper Kildelund igen at finde i en GOG-trøje efter fire års fravær.

Helt i tråd med TV 2 SPORTs oplysninger vender Kasper Kildelund tilbage til barndomsklubben GOG efter indeværende sæson.

Den 25-årige højrefløjs skifte fra TTH Holstebro blev bekræftet af den fynske håndboldklub tirsdag eftermiddag.

- Vi har indgået en treårig aftale med Kasper Kildelund, og det er vi rigtigt godt tilfredse med, lyder det fra GOG-direktør Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

- Det er lige i GOG's ånd, at Kasper vender tilbage efter at have været ude for at hente erfaring i anden klub. Han har GOG-DNA, og han har fået mere hår på brystet, så nu er det hans tur til at lære fra sig til de unge i GOG.

Kildelund er et kendt efternavn i GOG

Kasper Kildelund, der i denne sæson har scoret 54 mål i 17 ligakampe, forlod GOG som 21-årig i 2016. I løbet af sine snart fire hele sæsoner i Holstebro har han spillet Champions League, EHF Finals og vundet den danske pokalturnering én gang.

I GOG skal Kildelund, udover at lære fra sig, erstatte islandske Odinn Rikhardsson, der til sommer skifter den anden vej - fra GOG til TTH Holstebro.

Efternavnet Kildelund er særdeles kendt i Gudme og omegn.

Kasper Kildelunds mor, Vivi, arbejder på kontoret i GOG, og hans far, Søren, er tidligere spiller i klubben. Også onklen Niels og tanten Anette arbejder i GOG.

Den fynske klub er aktuelt nummer seks i herrernes liga, mens TTH Holstebro ligger på andenpladsen. Der er dog kun tre point mellem de to klubber.