Håndbold

Ligaklub dropper protest, selvom de mener, de har beviserne på sin side

Usikkerhed på grund af teknikken i hallen betyder, at Lemvig-Thyborøn dropper den protest, de nedlagde efter kampen mod Nordsjælland fredag.

Bundbraget mellem Nordsjælland Håndbold og Lemvig-Thyborøn fredag aften endte dramatisk med en kneben sejr på 24-23 til hjemmeholdet.

Men dramatikken fortsatte efter kampen, hvor Lemvig-Thyborøn nedlagde prostest, da man mente, at mindst en Nordsjælland-spiller fra bænken gik ind på banen for at juble nogle sekunder før tid.

Siden har vestjyderne haft tid til at se situationen igennem og overveje dagen derpå, om der er grundlag for at gå videre med protesten.

Og det er der faktisk - men usikkerhed på grund af teknikken i hallen betyder alligevel, at klubben dropper en endelig protest.

- Vi mener, at der er videodokumentation for, at Nordsjælland Håndbold havde mindst én spiller for meget på banen inden sluthornet lyder, og at det derfor var korrekt at nedlægge protest i situationen, siger Lemvig-Thyborøn-træner Anders Thomsen til TV 2 SPORT.

- Imidlertid ser det ud som om, at der er en forsinkelse mellem haluret og hornet på nogle sekunder, og at det derfor er usikkert, om Nordsjælland Håndbold har haft en spiller for meget på banen. På den baggrund og efter en samlet vurdering har Lemvig-Thyborøn Håndbold besluttet ikke at gå videre med protesten.

Nordsjælland medgiver tvivl

Lemvig-Thyborøns protest kom kort efter slutfløjtet, og derfor blev Nordsjælland-træner Simon Dahl hurtigt bekendt med situationen.

Han var dog ikke i tvivl om, at der ikke ville være noget at komme efter, da TV 2 SPORT talte med ham lørdag.

Han medgiver dog, at samspillet mellem haluret og hornet ikke sad lige i skabet fredag aften.

- Jeg oplever det sådan, at Lemvig i de sidste sekunder går i helbanepres og lader vores fløjspiller gå. Da uret slår 60:00 tager vi alle sammen et skridt ind på banen for at fejre sejren.

- Udfordringen er bare, at hornet ikke lyder. Det er ikke i sync med tiden, så hornet kommer først to sekunder senere. Derfor ser det hele måske lidt mærkeligt ud. Men jeg mener ikke, der er nogen sag, fortalte han.

Nordsjællands sejr betyder, at de nu kun har et enkelt point op til netop Lemvig-Thyborøn i kampen om at undslippe sidstepladsen, der giver direkte nedrykning.