Håndbold

Landin var 'helt væk fra håndbolden' efter EM-fiasko

Magnus Landin holdt sig væk fra håndbold i seks dage efter den store EM-skuffelse i januar.

EM-slutrunden blev en kæmpe fiasko for verdensmestrene.

Danmark havde allerede udspillet sin chance for videre avancement efter blot to kampe, hvorfor EM nærmest sluttede, inden det for alvor var gået i gang.

Og for fløjspilleren Magnus Landin var EM en ekstra stor skuffelse.

Han sad ude med en skade i de første to kampe. Derfor blev han først kampdygtig til den tredje kamp mod Rusland, hvor der ikke længere var mere på spil.

- Personligt for mig var det hårdt at være skadet op til noget, jeg havde set så meget frem til. Og så kæmper man sig tilbage, men alligevel var det for sent til at kunne hjælpe holdet. Det gjorde alligevel ret ondt.

Den store skuffelse betød, at Kiel-spilleren fik lov til at holde en lille ferie efter slutrunden.

- Jeg har været helt væk fra håndbold. Det havde jeg ret meget brug for. Jeg fik lov til at få lidt dage hjemme i København, så det nød jeg meget godt af. Så var jeg tilbage og træne med i Kiel efter seks dage.

- En håndboldsæson kan godt være lang, og når man så kommer ud for det, der skete i januar for vores vedkommende, så kan man godt få brug for at tænke på andre ting end håndbold en gang i mellem. Og det havde jeg i hvert fald brug for, siger Magnus Landin til TV 2 SPORT.

Landin holdt sig faktisk så meget væk fra EM, at han ikke en gang så finalen.

Storebror er ’kommet fint videre’

Magnus Landins storebror, Niklas Landin, er en smule mere afslappet omkring skuffelsen.

- Hvert år slutter en stor turnering. Og så er man i gang igen tre dage senere hos sit klubhold. Og det er måske meget godt, når man har været ude for en kæmpe nedtur, som det var for vores vedkommende.

- Men jeg synes egentlig, at vi er kommet fint videre, siger målvogteren til TV 2 SPORT.

Der er dog også god grund til at være kommet videre.

På klubplan buldrer Landin-brødrene og Kiel således derudad. Tirsdag aften spillede klubben sig i CL-kvartfinalen efter en sejr over landsmanden Rasmus Lauge og Veszprem.