Håndbold

Alvorligt skadet ligaprofil oplever tilbagefald - chancen for comeback 'bliver mindre og mindre'

Stefan Hundstrup var kort tilbage på håndboldbanen, men fik så ondt igen. Nu ved han ikke, hvad fremtiden bringer.

Et lille lys i mørket åbnede sig for Stefan Hundstrup.

For to uger siden gjorde Bjerringbro-Silkeborg-spilleren comeback på træningsbanen efter et langt og smertefuldt skadesforløb. I slutningen af september 2019 fik fløjspilleren nemlig fjernet en diskusprolaps i ryggen. Operationen var Hundstrups sidste chance for at blive sine problemer kvit.

Og det så da også ud til, at operationen havde hjulpet på Hundstrups ryg. Men så blev det lille lys til mørke igen.

- Jeg nåede lige at træne med for et par uger siden, men så fik jeg ondt igen. Så jeg har været henkastet til det fysiske lokale, hvor jeg har ligget og lavet rygøvelser de seneste to uger. Så lige nu går det ikke særlig godt, og jeg er rimelig nedtrykt, siger Stefan Hundstrup til TV 2 SPORT.

- Efter operationen har jeg ikke på noget tidspunkt haft en god ryg, men ømheden har været god, hvis man kan sige det. Det skiftede bare, da mængden blev for meget. Det gamle kom igen, og så kunne jeg parkere alt håndboldudstyret i skabet igen. Det er en kæmpe skuffelse. Jeg var sikker på, at den operation var det, der skulle til for mig. Vi snakkede om, at det bare var en håndfuld træninger, jeg skulle have med holdet, og så kunne jeg være med til kampene igen. Så det var ekstremt tæt på. Så en kæmpe skuffelse at skulle trække kortet igen.

Det vil være et nederlag at droppe det hele, og jeg kan ikke give op

Stefan Hundstrup

'Det skal ikke være måden, jeg stopper på'

Fløjspilleren står nu i en meget svær position. Det var nemlig ikke længe, inden Hundstrups kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg løber ud, og hvis den skal fornyes, skal klubben kunne se en spiller, de kan bruge.

Men han giver ikke op. Han tror på, at han kan komme tilbage.

- Jo tættere vi kommer på sommerferien, hvor jeg har kontraktudløb, så løber tiden også fra mig. Men jeg skal have samlet mig igen, og jeg håber på, der er en lille chance for, at det kan lykkes, inden vi går på ferie. Hvad der så skal ske derefter, det er svært for mig at sige lige nu.

- Det vil være et nederlag at droppe det hele, og jeg kan ikke give op. Det ligger så dybt i mig, så det skal ikke være måden, jeg stopper på. Men jeg ved godt, mine chancer bliver mindre og mindre. Så hvis jeg ikke tror på det, så kan det være lige meget, siger Stefan Hundstrup.

Stefan Hundstrup har scoret 24 mål i 15 landskampe for Danmark. Før skiftet til Bjerringbro-Silkeborg i 2014 spillede han i AG København og sidenhen KIF Kolding.