Håndbold

Landsholdsfløj i vildrede over egen indsats: - Aldrig prøvet det før

Johan Hansen er fyldt med selvtillid, selvom han blot scorede to mål på sine ni skud fra fløjen mod Ribe-Esbjerg.

Der var ikke meget, der fungerede for Johan Hansen og Bjerringbro-Silkeborg, da de hjemme i Silkeborg tabte 27-26 til Ribe-Esbjerg.

Den danske højrefløj var slet ikke imponeret af sig selv efter kampen, hvor han blot scorede to mål på sine ni afslutninger.

- Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har spillet så dårlig en kamp. To mål på ni skud, det har jeg ikke prøvet før, siger Johan Hansen til TV 2 SPORT.

- Jeg ved sgu ikke, hvad der går galt i dag. Jeg kan ikke rigtigt få tingene til at fungere. Fuldstændig uprovokeret taber jeg også en bold. Jeg er meget tom for ord lige nu.

Selvom den danske landsholdsfløj brændte syv gange, så får han alligevel et par rosende ord med på vejen fra TV 2 SPORTs håndboldekstpert.

- Jeg kan godt lide, at selvom der var perioder, hvor det så rigtig skidt ud, så blev Johan Hansen ved. Jeg giver ham plus for mod, siger Bent Nyegaard til TV 2 SPORT.

Johan Hansen vil dog heller ikke lade den negative oplevelse hæmme sit spil.

- Jeg har faktisk haft en rigtig god periode her på det sidste, så jeg er fyldt med af selvtillid. Min rolle på holdet er at gå på de chancer, jeg får.

- Så må træneren tage mig ud, hvis han ikke kan lide det, han ser, siger Johan Hansen.

Tidligere holdkammerat stod i vejen

I gæsternes mål var den rutinerede målmand Søren Rasmussen med en redningsprocent på 42 en af hovedårsagerne til, at Johan Hansen ikke fik en god dag på banen.

De to var holdkammerater fra 2016-2018 i Bjerringbro-Silkeborg, så den 43-årige målmand var godt tilfreds med at vinde duellen.

- Det betyder rigtig meget. Johan er jo typen, der bliver ved, selvom han brænder, siger Søren Rasmussen til TV 2 SPORT.

- Heldigvis bliver jeg ved med at have succes mod ham. Han er jo stærk psykisk, men i dag kostede det så lidt for ham.

Johan Hansen anerkender sin tidligere holdkammerats evner i målet, men er stadig skuffet over sit eget spil.

- Jeg synes, Søren er en dygtig målmand, men uanset hvem man møder, skal man kunne score mere end to på ni. Det er godt nok ikke særlig godt, siger Johan Hansen.

Trods de brændte skud mod Ribe-Esbjerg er Johan Hansen stadig nummer tre på topscorerlisten i mændenes håndboldliga.

Indeværende sæson er den sidste i Danmark i denne omgang for Johan Hansen, der til sommer skiftter til den tyske bundesligaklub Hannover.