Håndbold

Danmark får brasiliansk modstand i årets første kampe

Danmark skal spille to testkampe mod Brasilien i slutningen af marts.

Danmark skal forsøge at komme oven på efter skuffelsen fra VM i december sidste år.

Det får de i første omgang muligheden for i slutningen af marts, hvor det brasilianske landshold tager turen til Danmark for at spille to testkampe.

Den første kamp spilles den 28. marts i Gråkjær Arena i Holstebro og dagen efter i Sparekassen Thy Arena i Nykøbing Mors.

Det er borgmestrene i de to byer begejstrede over.

- Hvis der er noget, vi er kendt for rundt omkring, så er det hygge, handel og håndbold. Det er en del af Holstebros identitet. Og selvom vi er stolte af TTH Holstebros kvinder, er landsholdet her alligevel nok det ypperste, vi kan præsentere for hjemmepublikummet, siger Holstebro kommunes borgmester, H.C. Østerby.

- Der er lagt i kakkelovnen til en stor folkefest, hvor indbyggerne kan byde velkommen til verdens bedste kvindelige målvogter, en forsvarende Champions League-vinder og alle de andre stjerner på kvindelandsholdet,” siger Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Brasilien og Danmark spillede senest mod hinanden ved VM-slutrunden i december, hvor danskerne overbevisende vandt 24-18 i det indledende gruppespil.

Det danske landshold har siden stoppet samarbejdet med landstræner Klavs Bruun Jørgensen og har endnu ikke sat navn på afløseren.