Håndbold

GOG henter dansk landsholdsspiller

Anders Zachariassen skifter til GOG efter denne sæson. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Endnu en landsholdsspiller vender hjem til dansk håndbold. GOG præsenterer Anders Zachariassen på et pressemøde mandag eftermiddag.

Opdateret: Klokken 14 præsenterede GOG Anders Zachariassen som ny spiller.

GOG får endnu en dansk landsholdsspiller i truppen i næste sæson.

Klubben har indkaldt til pressemøde mandag eftermiddag, men allerede nu erfarer vi på TV 2 SPORT, at det er stregspilleren Anders Zachariassen, der skifter til den sydfynske klub.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har han skrevet under på en treårig aftale med GOG, der allerede har præsenteret Morten Olsen som kommende spiller i klubben.

Anders Zachariassen skiftede fra SønderjyskE til Flensburg-Handewitt i 2014, og siden da er han blevet dobbelt tysk mester og pokalvinder i Tyskland. Hans kontrakt med Flensburg-Handewitt havde udløb i 2021.

Zachariassen er desuden en fast del af det danske landshold. Han har spillet 46 landskampe, og i 2019 var han også med, da Danmark blev suveræn verdensmester.

Erstatter islænding

I GOG kommer Anders Zachariassen til at erstatte Arnar Freyr Arnarsson på stregen. Islændingen skifter til Bundesligaklubben MT Melsungen efter denne sæson.

Zachariassens klubskifte bliver præsenteret på et pressemøde mandag klokken 14, hvor GOG-direktør Kasper Jørgensen og cheftræner Nicolej Krickau også vil være til stede. Efter klubbens invitation til pressemødet har Fyens skrevet, at 'den nye GOG-spiller kan være Anders Zachariassen'. Det er Anders Zachariassen, kan vi fastslå på TV 2 SPORT.

GOG ligger i øjeblikket nummer tre i herrernes håndboldliga. Klubben har 28 point efter 21 kampe, og dermed er GOG ét point efter TTH på andenpladsen. Topholdet Aalborg er stukket af med 37 point.

GOG har vundet de seneste seks ligakampe i træk, senest 33-25 på udebane mod SønderjyskE. Ved den lejlighed var Anders Zachariassen på plads på tribunen, da hans tidligere og kommende klub mødtes.