Håndbold

Viborg-profil utilfreds trods storsejr: - Lyder måske arrogant

Maria Fiskers selvkritik vidner om et Viborg-hold, der forsøger at optimere på de små detaljer, mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Lærke Møller.

Maria Fisker var langt fra tilfreds med Viborg HKs præstation på trods af en sikker sejr på ni mål over ligarivalerne fra Randers HK mandag aften.

Det fortæller Viborg HKs venstre fløj efter kampen til TV 2 SPORT.

- Vi spiller helt vildt rodet. Vi har nogle gode minutter i midten af første halvleg, hvor vi trækker lidt fra, men så brænder vi og gør os ikke umage, lyder analysen fra Maria Fisker.

Ifølge fløjspilleren var timingen mellem de grønblusede Viborg-spillere ikke specielt god, og holdet spillede samtidig ikke som en enhed.

På trods af det kritiske syn på kampen vandt Viborg kampen i HTH Ligaen stensikkert med 30-21 efter en pauseføring på 17-11.

Dermed spillede Viborg HK sig op på en øjeblikkelig andenpladsen, hvorimod Randers HK forbliver på ottendepladsen i ligaen.

Det lyder måske arrogant, men når vi spiller godt, så straffer vi dem

Maria Fisker, fløjspiller Viborg HK

Ærgerrighed præger Viborg-truppen

Maria Fisker scorede selv fire mål i kampen og gav sin forklaring på, hvad der var nøglen til sejren over Randers HK.

- Det lyder måske arrogant, men når vi spiller godt, så straffer vi dem. Da de smider bolden væk tre gange i træk, rykker vi fra dem i første halvleg, siger Maria Fisker.

Fløjspilleren mener, at det på trods af et fint forår bliver svært at fastholde andenpladsen i grundspillet af HTH Ligaen, da hold som Odense og København Håndbold puster holdet fra domkirkebyen lige i nakken.

At Maria Fisker er utilfreds med kvaliteten af Viborgs spil - på trods af storsejren - fortæller en hel del om, hvor godt de grønblusede netop nu er kørende, og hvordan holdet ser sig selv.

Det siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Lærke Møller:

- De har vundet en del sejre på det seneste, og det giver et flow. Viborg stræber efter at forbedre sig de sidste få procenter frem mod slutspillet. Der er en ærgerrighed i truppen, og spillerne vil gerne optimere på de små detaljer.

Viborg HK og Randers HK mangler begge tre kampe i grundspillet, mens de øvrige 12 ligahold skal spille fire kampe inden slut- og nedrykningsspillet.