Håndbold

Nadia Offendal forlader Odense - skifter til udenlandsk klub

Nadia Offendal forlader Odense Håndbold efter indeværende sæson. Playmakeren skifter til en unavngiven udenlandsk klub.

Efter syv sæsoner i Odense Håndbold er det slut.

25-årige Nadia Offendal skifter efter denne sæson til en 'unavngiven udenlandsk håndboldklub', som det hedder sig i en pressemeddelelse fra den fynske klub.

- Det er meget vemodigt for mig. Jeg kan ikke andet end at udtrykke min taknemmelighed over for klubben, siger Nadia Offendal til TV 2 SPORT.

Odense ville ikke stå i vejen for udlandseventyr

Odense-profilen har været glad for sin tid i klubben, men sætter samtidig pris på, at klubben har indvilliget i at lade hende komme videre et år før kontraktudløb.

- Jeg har spillet syv sæsoner, og jeg har været glad for alt, som jeg har fået med mig fra Odense. De gav mig heldigvis muligheden for at fortsætte karrieren et andet sted.

I Odense Håndbold er de også taknemmelige for playmakerens indsats. Derfor havde de heller ikke i sinde at stå i vejen for et skifte.

- Det har været Nadias eget ønske at komme til udlandet, og det har vi som klub vurderet, at vi ikke vil stå i vejen for, siger Lars Peter Hermansen, der er administerende direktør i Odense Håndbold, i en pressemeddelelse.

Vil ikke komme klubskifte nærmere

Direkte adspurgt hvortil Offendal skifter, ønsker hun ikke at komme nærmere.

- Nej, det kan jeg ikke. Jeg kan ikke sige noget på nuværende tidspunkt, siger Nadia Offendal til TV 2 SPORT.

Playmakeren kom til Odense Håndbold i 2013. I sin tid i klubben har hun blandt andet været med til at spille i den mest prestigefyldte klubturnering, Champions League.

Stor udskiftning i Odense

For tre dage siden, 9. marts, kom det frem, at det bliver Ulrik Kirkely, der overtager trænersædet i Odense Håndbold. Det gør han, efter Jan Pytlick blev fyret kort før årsskiftet.

Han tiltræder til den kommende sæson.

Men det er ikke den eneste udskiftning, der sker i Odense Håndbold. Foruden Offendal forlader en lang række profiler klubben, når sæsonen er færdigspillet.

Blandt andre Stine Jørgensen, Kathrine Heindahl, Trine Østergaard og Mette Tranborg er alle fortid i Odense til sommer.