Redaktør: Dansk håndbold bløder – spillerne bliver de store tabere

Ingen kampe, ingen tilskuere, ingen indtjening. Håndboldverdenen ligger stille, og det kan blive dyrt for spillerne. TV 2 SPORT har lavet en podcast.

Al aktivitet i dansk håndbold er lige nu sat på pause. Alle kampe er aflyst, og det samme gælder træningen i klubberne. Alle spillere er - ligesom den resterende del af befolkningen – blevet bedt om at holde sig hjemme.

Foreløbig frem til 25. marts.

Og det er en dyr affære for dansk håndbold, hvilket på sigt især kan komme til at smitte af på spillerne, lyder vurderingen fra TV 2 SPORT’s håndboldredaktør.

- Jeg tror, at spillerne kommer til at opleve en voldsom nedgang i lønningerne. Men hvor henne kan du ellers skrue? Du kan skrue på lønnen eller spille med færre spillere. De store tabere på det her bliver spillerne, siger Dan Philipsen i TV 2 SPORTs nye håndboldpodcast ”Corona og håndbold”.

Panelet, der også tæller håndboldekspert Bent Nyegaard, diskuterer i denne episode den aktuelle situation med et 'karantæneramt' håndbolddanmark - og stiller derudover spørgsmålene: Hvor længe kan håndbolden holde til at være på standby? Hvad sker der, hvis ikke sæsonen bliver færdigspillet? Og hvad med klubbernes økonomi?

Mens der lige nu resterer to runder i herrernes grundspil, mangler samtlige kvindehold forsat at spille tre kamp inden slutspillet. Men bliver der overhovedet et slutspil, og i så fald hvordan og hvornår skal kampene afvikles? Intet er sikkert, og kun én ting tør håndboldredaktøren slå fast.

- Den håndboldliga, vi sagde farvel til i sidste uge, er ikke den håndboldliga, vi ser igen, når det her er overstået.

Lyt til podcasten her

Du kan også finde TV 2 SPORT’s håndboldpodcast ”Corona og håndbold” her.

Vært: Thomas Kristensen

Gæster: Dan Philipsen og Bent Nyegaard

Optaget: 16. marts 2020