Coronavirus

Mensah i karantæne – holdkammerats kone må hjælpe med indkøb

Landsholdsspilleren Mads Mensah Larsen blev som den første danske håndboldspiller testet positiv for coronavirus.

Han må ikke bevæge sig ud fra familiens hjem i Tyskland i den nærmeste fremtid.

Dels fordi Mads Mensah Larsen selv har været syg af covid-19, som lige nu hærger i store dele af verden, og dels fordi hans kone også er begyndt at udvise symptomer på sygdommen og derfor lige nu afventer svar fra selv samme test.

Humøret fejler dog ikke noget, da Rhein-Neckar Löwen-spilleren medvirker i TV 2 SPORT’s håndboldpodcast "Mads Mensah ramt af Corona" bare få dage efter, at han igen er blevet rask.

- Det er da lidt mærkeligt pludselig at være med i den statistik, der bliver snakket om hele tiden. Som regel er den slags jo kun noget, der sker for andre, fortæller Mads Mensah Larsen til TV 2 SPORT.

Får hjælp til indkøb

For en stund er håndboldhallen skiftet ud med en streng karantæne i familiens hjem, og det kan have sine udfordringer, når man er langt væk fra den øvrige familie i Danmark.

- Når der kommer pakker, fortæller vi ud ad vinduet, at de bare skal stille pakken.

Og hvad gør I så med indkøb?

- Nu havde vi heldigvis nogenlunde fyldt op, og så var én af de andres spilleres kone forbi med en indkøbspose i går. Så vi må få lidt hjælp fra dem på holdet, som ikke er ramt af en helt så hård karantæne.

Selv mener landsholdsprofilen ikke, at han har opholdt sig i særlig kritiske områder, og derfor må han nok også leve med, at han måske aldrig får et klart svar på, hvor han er blevet smittet.

Det afholder ham dog ikke fra selv at have en tese - og hvad den er, kan du høre meget mere om i podcasten "Mads Mensah ramt af Corona", som du kan lytte til lige her:

Vært: Thomas Kristensen

Gæst: Mads Mensah Larsen

Optaget: 17. marts 2020