Håndbold

Christina Roslyng bliver tilknyttet landsholdet

To nye ansigter tiltræder i ledelsesteamet omkring kvindelandsholdet.

Den tidligere landsholdsspiller Christina Roslyng bliver en del af teamet omkring det danske kvindelandshold.

Fremover får hun rollen som team manager. En rolle som hendes tidligere landsholdskollega Mette Vestergaard har haft siden 2015.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund, DHF, i en pressemeddelelse.

- Opgaven som team manager er vildt spændende. Her kan jeg kombinere min erfaring fra min egen aktive karriere som spiller med min erfaring fra det civile liv indenfor både HR og ikke mindst sportspsykologi i blandt andet Team Danmark-regi.

- Jeg brænder for at udvikle mennesker, og derfor ser jeg også frem til igen at blive en del af et præstationsmiljø, hvor jeg kan sætte mine kompetencer i spil i forhold til spillerne og resten af ledergruppen, siger Christina Roslyng.

Udover den tidligere venstrefløj tiltræder også Morten Storgaard, som i forvejen er tilknyttet læge hos herrelandsholdet.

Ledelsesteamet bag landsholdstræner Jesper Jensen og assistenttræner Lars Jørgensen kommer fremover nu til at bestå af:

  • Michael Bruun (målmandstræner)
  • Mikkel Hjuler (fysioterapeut)
  • Erling Andersen (Body SDS)
  • Sten Kaj Larsen (videoredigering)
  • Christina Roslyng (team manager)
  • Morten Storgaard (læge)

Holdet komplementerer landstræneren

Jesper Jensen glæder sig til det fremtidige samarbejde med teamet.

- Vi har forsøgt at sammensætte et stærkt hold med personer, der komplementerer hinanden – og som ikke mindst også komplementerer mig som person og leder.

- Jeg har i den proces selvfølgelig lyttet til Morten og Lars’ betragtninger, og jeg synes, at vi er lykkedes med at samle et kompetent team, der også kan fastholde trygheden hos spillerne, siger landstræneren i pressemeddelelsen.

Christina Roslyng nåede i sin aktive karriere at spille 129 landskampe og score 299 mål. Hun var med til at vinde OL-guld i år 2000.