Håndbold

Danske topklubber siger farvel til assistenttrænere

Efter sommer skal både København Håndbold på kvindesiden og Bjerringbro-Silkeborg på herresiden på udkig efter en ny assistenttræner.

En ny assistenttræner til herreligaen og en ny assistenttræner til kvindeligaen.

Det er noget af det, der kommer til at ske i dansk håndbold efter sommer.

Lars Møller stopper i den midtjyske klub Bjerringbro-Silkeborg efter seks år på pinden, hvor han har været siden 2014 som den faste del af trænerbænken sammen med Peter Bredsdorff-Larsen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg har været stolt over at repræsentere Bjerringbro-Silkeborg, og beslutningen om at sige stop har bestemt ikke været let. Jeg kommer til at savne rigtig mange ting – lige fra min dagligdag med holdet til de ekstraordinære oplevelser, jeg har haft med kampe i både Danmark og i Europa, siger Lars Møller.

Lars Møller har truffet beslutningen selv. Han har nemlig sideløbende med tjansen som assistent været tilknyttet som udviklingskonsulent i DHF. Et job, der nu får det fulde fokus hos Møller og bliver årsagen til, at han og Bjerrignbro-Silkeborgs veje skilles.

Coronakrisen sender Køhler hjem

København Håndbold har hjemsendt alle medarbejdere. Heriblandt klubbens assistenttræner Christian Køhler.

Det skyldes udbruddet af covid-19, hvilket der umiddelbart ikke er noget dramatisk ved.

Christian Køhler skriver dog på sin egen facebookprofil, at hjemsendelsen også er ensbetydende med, at klubben har opsagt hans aftale. Dermed stopper han som assistent efter sommer.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over, men nu går jagten ind på at finde et nyt og spændende håndboldeventyr. Jeg håber selvfølgelig, at jeg får muligheden for at slutte godt af og sige pænt farvel til alle i og omkring klubben, skriver Køhler i sit opslag.

Køhler skriver også i sit opslag, at København Håndbold har været nødsaget til at opsige alle konsulentaftaler i klubben, hvilet skyldes dette farvel.