Coronavirus

Sandra Tofts SMS-dagbog: Den kamp er stadig ikke sjov at tale om

Sandra Toft har fundet mobilen frem under corona-pausen. Charly Triballeau / Ritzau Scanpix

Sandra Toft og TV 2 SPORTs reporter Jonas Risager Nyhøj skriver under perioden med coronavirus om landsholdsmålvogterens hverdag.

Landsholdsmålvogter Sandra Toft, der spiller i Brest Bretagne i Frankrig, fortsætter med SMS-dagbogen efter Odense Håndbolds Mie Højlund.

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Åbnede Mette Frederiksen lige en lille dør i går? Der er håb for håndbolden. Kom så, Danmark! Men det betyder måske ikke det store for dig?

 2. Sandra Toft

  Måske blev en lille dør sat en lille smule på klem 😊. Håndboldmæssigt så nej, der skal jeg have Frankrig på banen. Det ku dog være, at hvis Danmark starter håndbolden op, måske Frankrig så venter med afgørelsen? Ikke til at vide!

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Spændende. Hvordan er reglerne i Brest – må du træne med i en dansk klub for at holde dig i gang, hvis der åbnes i Danmark før Frankrig?

 4. Sandra Toft

  Det er et godt spørgsmål. Hvis det bliver aktuelt, så har jeg tænkt mig at spørg om lov i hvert fald 😊

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, selvfølgelig. Det eneste issue er vel rent forsikringsmæssigt. Hvis uheldet skulle være ude?

 6. Sandra Toft

  7-9-13… Ja, du har ret. Det må de jo tage stilling til. Der er dog stadig 14 dage til, før vi ser, om der er en lille dør på klem fra Mette F 😊

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, men hold da kæft hvor skal vi håbe på den dør! Hvordan går det med det franske sprog? Jeg synes, der sniger sig lidt franske gloser ind her og der…

 8. Sandra Toft

  Det går stille fremad. Jeg forstår rigtigt meget, når folk taler eller skriver til mig, men jeg snakker ikke så meget endnu… Det der med at udtale det ordentligt 😊

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Oh yes! Den har drillet mange. En unavngiven kommentator på TV 2 SPORT har en gang sagt ’Marsælajsen’ om nationalsangen ’Marseillaisen’. Holder i kontakt internt blandt spillerne i den her periode?

 10. Sandra Toft

  Haha… fed udtalelse. Var det dig? 😊 Ja, det gør vi. Jeg er i hvert fald i daglig kontakt med flere på mit hold.

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Definitivt nej! Jeg havde fransk med Bodil Ørum i 8. klasse 😊. Men navnet får du ikke ’offentligt’. Okay, det er nok meget sundt, så man holder moralen lidt oppe – sammen. Men der er vel nogle, du er tættere på end andre på holdet? Pop-Lazic?

 12. Sandra Toft

  Det er fair nok. Ja, Pop-Lazic er sgu skøn. Jeg hænger mest ud med alle udlændingene på holdet, vi har det sjovt sammen. Vi er en god gruppe. Så for resten et afsnit på TV 2 Charlie af din serie den anden dag….

 13. Jonas Risager Nyhøj

  Bortset fra i december. Der var hun små-træls! Fantastisk navn i øvrigt: Pop-Lazic. Det kan noget. Er det typisk udenlandske spillere – også dem, du har spillet med i Danmark – at de finder sammen? Eller er det tilfældigt i Brest? - Du er nødt til at tage to. Det er jo dobbeltafsnit.

 14. Sandra Toft

  Den kamp har vi ikke snakket om siden. Hun kender mig 😊 Tænker, at det er meget naturligt. I Brest gav det ekstra meget mening i starten, da dem, der har spillet i Frankrig længe, hjalp os med at forstå, hvad der foregik og blev sagt.

 15. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, der er selvfølgelig også forskel på at være udlænding i Larvik og Brest. Vi lader også Serbien-kampen ligge så 😉.

 16. Sandra Toft

  Haha meget! Selvom jeg heller ikke forstod meget i Larvik, men der gik vel kun 2-3 uger før jeg havde vænnet mig til det norske...ikke helt det samme i Frankrig :). Det ville jeg sætte pris på. Den kamp er stadig ikke sjov at tale om :)

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Hej Sandra. Du skulle have banket Brasilien i går og i dag. Hvad er weekenden gået med i stedet?

 2. Sandra Toft

  Hej Jonas. Ikke noget der kan sammenlignes med det. Jeg har løbet, styrketrænet, set serier og samlet puslespil 😊. Leder desperat efter noget god tidsfordriv. Hvad med dig?

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Det samme – på nær løb og styrke 😊. Serier er først om aftenen, når der er ro i huset. Hvad ser du? Du har ret – man bliver rastløs. Det er til at blive sindssyg over. Jeg tror, de er ved at smide mig ud af husstanden herhjemme. Det bliver telt i haven fremover.

 4. Sandra Toft

  Jeg hopper lidt rundt blandt serierne… følger med i en del! Men har også taget hul på at se nogle dokumentarer. Så meget tid har man tilovers jo! Og ja mega rastløs. Man er lidt som en løve i et bur, vi kører på 18.dag uden håndbold nu ☹.

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Håndboldabstinenserne tager til! Det kan ikke være sundt! Har dulmet med danske touretapesejre i går og i dag. Klasse-TV fra 90’erne 😊. Jeg blev i øvrigt til grin hos en kollega, fordi jeg skrev til Mie Højlund, at jeg fulgte med i Sommerdahl! Hallo, det er Peter Mygind, for fa’en… Du må også have tid til en masser serier i Frankrig – der er vel en del transport?

 6. Sandra Toft

  Så dog ikke touretaperne, men må dog ærligt indrømme, at jeg så DM-finalen fra sidste sæson den anden dag 😊. Haha Sommerdahl?! På TV 2 Charlie? Jøsses Jonas. Jeg måtte Google den serie… helt vildt meget transport, ja, og vanvittigt mange rejsedage.

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Haha… jeg håber, du nød lydsporet! Ja, jeg ved det godt. Men det er fin underholdning. Er det bus, lyntog, fly eller hvordan kommer i rundt – der er pænt langt til udekamp i Nice.

 8. Sandra Toft

  Vi flyver for det meste. Vi kører i bus til Nantes, som det eneste sted. Resten er med fly og meget få gange kombineret med tog… vi rejser altid dagen før kamp og kommer hjem dagen efter… Så i CL-perioden, så er der mange dage på hotel.

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Det giver mening. Brest er jo nærmest sidste stop inden New York! Du får da også sat dig i dine flysæder på sådan en sæson så. Men jeg går alligevel ud fra, du foretrækker fly over bus?

 10. Sandra Toft

  Ja, før corona-krisen startede, så talte vi det sammen til 26 flyture og det var kun i år 2020. Klart fly, ja… det er jeg ret glad for, at klubben er enig i. Brest ligger langt fra alt!

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Men det er en fed by ellers? PS: Der er nok noget klima, du lige skal kompensere for over tid 😉

 12. Sandra Toft

  Den er helt fin. Stande, havn, 150.000 indbyggere og verdens bedste hjemmebane 😊.

 13. Jonas Risager Nyhøj

  Hvad mere kan man ønske sig? Hvad er den største forskel på at spille hjemme i Frankrig og Danmark?

 14. Sandra Toft

  Udover sproget og de lange rejser? Så spiller jeg vel foran flere tilskuere her.

 15. Jonas Risager Nyhøj

  Bedre stemning generelt i Frankrig eller?

 16. Sandra Toft

  Gennemsnitligt så ja. Men Frankrig har jo også et helt orkester i hallen 😊. Ej, men jeg har ikke været på en udebane endnu, uden der var næsten helt proppet med mennesker.

 17. Jonas Risager Nyhøj

  Trés bien. Nu: Sommerdahl 😊. Vi skrives ved.

 18. Sandra Toft

  A bientôt. God fornøjelse. Jeg vil hoppe i løbeskoene.

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Hal-Hanne findes i virkeligheden. Men hun er fra Hem. Og har engang - i en alder af 57 år - brækket armen på en målvogter! Det er jo den vildeste historie. Hurra for Facebook.

 2. Sandra Toft

  Haha, seriøst? Hal-Hanne lyder for vild!

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Følg nu med, Sandra Toft 😉 Jeg har tagget dig på Facebook. Så kan du lige selv læse historien. Det er vidunderligt.

 4. Sandra Toft

  My bad! 😊 Jeg har lige tjekket... Det er sjovt, og jeg får jo ligefrem en udfordring af dem!

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, du gør. Men altså, hvis Hanne ligefrem brækker arme, så skal du nok lige cleare med Brest, inden du tager imod 😉

 6. Sandra Toft

  Hun lyder lidt farlig, hende Hal-Hanne 😉 Måske det er en dårlig idé så 😊 Skulle nødigt have brækket en arm, når vi endelig må spille igen.

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Ja! Men der kan godt nok gå længe. Hvad siger du til EHF's udmelding i går? Tæt program i juni - og Final4 i september.

 8. Sandra Toft

  Åh. Ja, hvad siger jeg til det. Final4 i september lyder helt skørt i mine ører. Jeg kan ikke se, hvordan det skal foregå. Folk skifter jo klub her til sommer. Skal vi så spille CL-kvartfinaler midt i juni, en af sæsonens vigtigste kampe, efter at have ligget stille så længe? Men igen; jeg ved ikke selv, hvad den bedste løsning vil være i den situation, vi er i 😊

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Nej, det er også svært at være klog p.t. Men det virker som om, EHF død og pine skal have afviklet deres turnering - der er også mange penge involveret! Men de havde så ikke lige taget stilling til problemet omkring klubskifter endnu.

 10. Sandra Toft

  Nej, men der er ikke så meget at gøre. Skal vi spille de kvartfinaler i juni, skal jeg nok være klar 😊

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Det var jeg faktisk heller ikke rigtig i tvivl om! Jeg skal i øvrigt komme med en beklagelse. Jeg glemmer jo fuldstændig en mand forleden, da vi skrev om dem, der fortsætter på landsholdet: Michael Bruun. En mand med mange kvaliteter, hvoraf den største er, at han holder med Manchester United. Dygtig fyr.

 12. Sandra Toft

  Haha. Heldigvis bliver hans kvaliteter ikke målt på hans fodboldforstand. En kæmpe fejl, at han er Manchester United-fan, men udover det er han en fantastisk målmandstræner.

 13. Jonas Risager Nyhøj

  Det har jeg hørt, han skulle være! Han er fantastisk at følge under en kamp: "Hun skyder til venstre - venstre!" Så går målvogteren til højre, og der en episk reaktion.

 14. Sandra Toft

  Hahaha... Ja, I know 😊 Så vælger man ikke lige at kigge ud på Michael efterfølgende 😉 Men han går op i det med liv og sjæl - det er fedt.

 15. Jonas Risager Nyhøj

  Helt sikkert! Og så er han altid god for en historie 😊

 16. Sandra Toft

  Dem har han mange gode af, ja 😊 Hele hans jargon med Lars Jørgensen er også god underholdning i løbet af en samling 😊

 17. Jonas Risager Nyhøj

  Kan jeg sagtens forestille mig! Nå, jeg har fået gang i havegrillen - den skal passes. Vi snakkes.

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Hej Toft. Fik du nogle kilometer i stængerne i går?

 2. Sandra Toft

  Hej Jonas. Ja, det var okay. Jeg løb intervaller i går. Får du selv løbet?

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Kun akkurat nok til at vinde 5-4 og 3-2 over børnene i haven i går. Det efterlod to grædende, dårlige tabere i græsset. Men det gælder jo om at vinde! Det er jo heller ikke for sjov, når I varmer op med fodbold!

 4. Sandra Toft

  Haha. De kan ligeså godt lære det fra en ung alder jo. NEJ, det er bestemt heller ikke for sjov. Vi har peptalks og det hele, før vi starter kampen. Team "gammel" er dog også langt, langt foran i sejre 😊

 5. Jonas Risager Nyhøj

  I har sikkert også de bedste spillere, hvis du selv skal sige det 😊 Hvad bliver der sagt i sådan en peptalk?

 6. Sandra Toft

  Årh, hvad bliver der sagt til en peptalk før en kamp?! Noget af det samme, det bliver taget seriøst jo 😉 Det er dog ikke til hver kamp...

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Jeg er vild med, at peptalken til 'ung mod gammel' kan sidestilles til peptalken før en landskamp 😊 Apropos landskamp - vi skal lige forbi den VM-historie.

 8. Sandra Toft

  Fodboldkampen er vigtig for humøret 😊 Det er rigtigt - hvilken historie?

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Vi snakker Danmark-Holland i mellemrunden. Jeg har den gode plads bag jeres bænk og kan høre en del af det, der bliver sagt. Holland er overraskende begyndt uden Lois Abbingh, der vel har været deres bedste så langt ved VM. Til gengæld er Sandra Toft begyndt rigtigt godt i målet. Abbingh kommer ind efter et lille kvarter, skyder på mål, du redder, sætter spillet i gang, kigger ud på bænken og siger: "F***K, hun skyder hårdt!" Kom det bag på dig?

 10. Sandra Toft

  Både og. Jeg har jo spillet mod hende før. Jeg vidste, hun skød hårdt. Jeg fik bare en reminder ved hendes første skud 😊

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Gør det ikke ondt af helvede til?

 12. Sandra Toft

  At redde en bold? Nej. Det gør mere ondt at se den gå i mål 😊 At få en bold i hovedet? JO! Men heldigvis kun i et kort øjeblik.

 13. Jonas Risager Nyhøj

  Det giver mening. Men der er vel forskel på, om det er Abbingh, Neagu, Vyakhireva eller Hal-Hanne fra Øster Hurup, der skyder?

 14. Sandra Toft

  Ja, det tror jeg er tydeligt for enhver. Det gør dog stadig ikke ondt at redde en bold. Heller ikke fra dem, der skyder hårdest. Det vil jeg langt hellere end at få en knaldhård tackling.

 15. Jonas Risager Nyhøj

  Haha. Det er nok ikke alle, der prioriterer at stå i vejen for en bold, der flyver med små 100 km/t 😉 Det må alligevel give en del blå mærker? - Har du i øvrigt nogensinde haft en fornemmelse af, at nogen skød dig i ansigtet med vilje?

 16. Sandra Toft

  Nej, folk siger jo, man skal være lidt skør for at stille sig derind... Ja, blå mærker får jeg masser af... Årh svært spørgsmål. Med vilje lige omkring hovedet: Ja!

 17. Jonas Risager Nyhøj

  Uhh, fortæl - hvem? I øvrigt tænker jeg, læserne gerne vil vide: Hvem skyder hårdest på landsholdet - og i Brest?

 18. Sandra Toft

  Jeg husker et straffekast fra Nycke Groot i DM-finalerne TTH-FCM... Jeg vidste inden, bolden ville komme lige omkring hovedet. Og der er generelt en del fløje, der kan lide at sætte bolden lige omkring hovedet, fordi det er et svært område for os at dække. Jeg tror dog ikke, at der er nogen, der med vilje og ond hensigt skyder mig i hovedet. Landsholdet: Tror Heindahl er en god kandidat. Brest: Ingen tvivl! Ana Gros. Hun skyder vanvittig hårdt.

 19. Jonas Risager Nyhøj

  Det er man også næsten nødt til at tro på, der ikke er nogen, der gør! Ville du så egentlig være for eller imod en indførelse af rødt kort ved skud i hovedet - hvor du står stille - i åbent spil? Ana Gros . ja, selvfølgelig. Heindahl - stærkt!

 20. Sandra Toft

  Årh. Jeg ville nok være for indførelse af en straf, men det bliver utroligt svært for dommerne at vurdere. Og hvis spilleren er under pres.

 21. Jonas Risager Nyhøj

  Video-proof er vejen frem! Nu skal du have fyraften 😉 Vi skrives ved.

 22. Sandra Toft

  Á demain 😊

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Godmorgen Sandra. Tusind tak fordi du vil overtage sms-dagbogen! Hvordan går det i Frankrig?

 2. Sandra Toft

  Godmorgen Jonas. Jeg er faktisk ikke i Frankrig. Da præsidenten meddelte, at landet ville lukke ned, så fik jeg lov til at rejse hjem til Danmark. Så jeg sad på et fly kl. 6 den efterfølgende dag.

 3. Jonas Risager Nyhøj

  For fanden - jeg synes, jeg så et meget fransk billede på instagram. Det er jo svindel! Nå, men savner du Frankrig så?

 4. Sandra Toft

  Haha. Jeg har nu ikke snydt nogen. Det billede blev taget og postet i Frankrig, og så fløj jeg hjem dagen efter. Ja, det gør jeg. Jeg savner selvfølgelig håndbolden rigtig meget. Desuden er det varmere dernede, selvom vejret her i DK har været upåklageligt.

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Der kan man bare se. Det er mig, der ikke er skarp. What else is new? Hvad med maden? Du må sgu savne maden. Frankrig er godt kørende på det område...

 6. Sandra Toft

  True 😊 Haha. Ja, Frankrig er godt kørende på det område, meeeen... det er ikke sådan, jeg ligefrem går og savner maden. Man kan få god mad mange steder - også hjemme hos min mor 😉

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Uha, jeg skal ikke lægge mig ud med din mors mad. Du skulle jo egentlig have været i Danmark under alle omstændigheder nu - landsholdet. Det er noget pis, I ikke kan samles under den nye træner.

 8. Sandra Toft

  Ja, det har du ret i. Det er noget pis. Som altid havde jeg glædet mig til en samling med landsholdet, men ekstra ærgerligt, at vi mister så mange træninger. Det havde været en perfekt start for Jesper.

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, det må du nok sige. Til gengæld blev lederteamet præsenteret i går - eller to nye ansigter til det eksisterende setup. Er det 😊 eller ☹?

 10. Sandra Toft

  Jeg kommer helt klart til at savne dem, der er væk. Jesper har dog fundet nogle gode erstatninger. Altså, hvem var ikke fan af Roslyng, da hun spillede?! 😊 Jeg var i hvert fald. Morten Storgaard kender jeg og har arbejdet sammen med før. Hov, det du spurgte efter: 😊

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Den klub er jeg med i! Kæmpe Roslyng-fan dengang 😊 SDS-Erling og Fys Mikkel fortsætter på holdet. Det er også mit indtryk, når vi har gået op af jer til slutrunder, at I har været virkelig glade for dem? #flereingefærshots

 12. Sandra Toft

  De yngste på holdet har sikkert ikke set hende spille - men det har vi andre 😊 Ja, det er super godt, de fortsætter. Det er jeg virkelig glad for. Det giver en god tryghed. Haha. Ingefærshots bliver aldrig en favorit her. Jeg er mere en storforbruger af Erlings kaffemaskine 😊😊

 13. Jonas Risager Nyhøj

  Erling kom og stak mig et shot lige inden et pressemøde i Japan - indrømmet; det kradsede lidt, men jeg kunne godt blive fan!

 14. Sandra Toft

  Det kan vi sikkert nemt gøre til en fast ting under en slutrunde, du skal da ikke snydes! Ellers må du i gang med hjemmelavede ingefærshots! Tænker du har lidt tid tilovers p.t. 😊

 15. Jonas Risager Nyhøj

  Så - don't get me started! Vi arbejder allesammen hjemmefra, der er to børn, der skal have tiden til at gå - den ene skal undervises, og min kone er højgravid. Så øh, vi savner vist begge to en landsholdssamling at deltage i denne uge 😉

 16. Sandra Toft

  Haha. Det tror jeg på. Der går jo desværre nok lidt tid endnu, før der skal vises sport i TV igen.

 17. Jonas Risager Nyhøj

  Ja, det er frygteligt. Heldigvis er der mange store øjeblikke, der kan genses på SPORT og PLAY. Det er bare ikke helt det samme. Så dog EM-finalen fra '92 forleden. Og blev i virkelig godt humør! Nå, Toft, jeg skal arbejde 😉 Vi skrives ved i morgen - der har jeg en historie fra en kamp i Japan, vi skal have ud i offentligheden 😊

 18. Sandra Toft

  God arbejdslyst. Jeg skal også have løbeskoene på nu. Formen skal jo holdes ved lige. Haha. Det lyder spændende 😊 Vi skrives ved i morgen.

Herunder kan du læse SMS-dagbogen med Mie Højlund:

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Hej Højlund. Søndagskonkurrence: Hvem har løbet længst i weekenden? Jeg lægger ud: 0,0 km! Slå den 😊

 2. Mie Højlund

  Den er svær at slå! Det er blevet til 10 km den her weekend. Kan så prale med at have fundet ud af, hvor stor forskel, der er på spilleform og løbeform. Den ene er noget bedre end den anden hos mig lige nu 😊

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Hahaha. 10-0 til dig. Det bliver du nødt til at fortælle mere om. PS: Hvis jeg skal prale, så har jeg – for første gang nogensinde – sat en lampe op. Selv!

 4. Mie Højlund

  Den føring går jeg med til – du fører så godt nok på den anden konto. Kan ikke prale med at have hængt noget som helst op i min lejlighed, så er meget imponeret – synes det lyder meget voksent.

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Det ved jeg nu ikke. Min kone jublede så højt over, det lykkedes mig, at Nabo-Torben kunne høre det. Jeg havde i øvrigt lånt hans skruepistol. Så mere voksen er jeg ikke. Håbløst nok. Hvad er det med forskellen på løbeform og spilleform?

 6. Mie Højlund

  Haha, jeg kan trøste dig med, at jeg kan genkende det. Har lånt skruetrækker og boremaskine af min kære nabo, der som tak fik en lækker rullepølse fra min far. Jamen, det er lidt spøjst, men man kan være i nok så god kampfom, og samtidig være i elendig løbeform. Det er det stadie, jeg er i lige nu. Så måske er det meget godt for mig at løbe lidt ekstra for tiden.

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Så jeg – 32 år og snart far til tre – skal trøst med ved, at jeg står i samme håndværksmæssige situation, som en 22-årig pige. Patetisk. Hvad gør du så med løbetræningen – er det distance, tid eller interval, der er vejen frem?

 8. Mie Højlund

  Haha, jeg gav det et forsøg 😉 Interval er nok det mest optimale i forhold til håndbold + nogle bevægelser, hvor man får pulsen op. Må krybe til korset: er ikke den største fan af løb. Så min personlige favorit er nok håndboldrelaterede bevægelser med høj puls.

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Det forstår jeg 100 procent, du ikke er fan af. Og hellere løbebånd end landevej. Nå, det er søndag aften, jeg nærmer mig Charlie-segmentet, så jeg skal se Sommerdahl. Har du et serietip til læserne derude?

 10. Mie Højlund

  Jeg kan selv altid bingewatche Peaky Blinders. Men i denne ”corona-tid” har jeg nærmest set en James Bond-film hver aften. Det er nu også hyggeligt 😊

 11. Jonas Risager Nyhøj

  Bond er klasse! Peaky Blinders er hermed noteret! God aften – vi skrives ved.

 12. Mie Højlund

  Rigtig god aften :)

 1. Jonas Risager Nyhøj

  Hej Mie. Fedt, du gider være med i en SMS-dagbog! Lad os bare komme i gang. Har du det godt? Og er du kommet godt gennem den første ’Corona-uge’?

 2. Mie Højlund

  Hej Jonas. Selvfølgelig vil jeg det. Jeg har det helt fint, men er selvfølgelig mærket af situationen. Jeg kan godt mærke, at tankemyldret kører rundt omkring situations alvor. Første uge er i princippet gået fint. Det har for mig, ligesom for resten af verden, været en omvæltning af hverdagen. Inden jeg tog hjem til mine forældre, hentede jeg håndboldsko og knæbeskyttere i Idrætshallen, og blev helt trist over, at resten af sæsonen gled hen i uvished… men jeg prøver at holde humøret højt og formen ved lige. Håber også, at alt er vel hos dig.

 3. Jonas Risager Nyhøj

  Jo, tak. Jeg kan fuldstændig genkende billedet af hverdagen, der bliver vendt om. Hjemmekontor og undervisning af børn (gigarespekt for de danske folkeskolelærere). Og tak til din hjemegns hovedattraktion – Randers Regnskov – for at sende live på Facebook 😊. Har du lavet træningsskema for dig selv, når nu I ikke samles i klubben?

 4. Mie Højlund

  Randers har aldrig skuffet mig, og det gøre Randers Regnskov heller ikke i dette tilfælde 😉. Kæmpe respekt for folkeskolelærere (!) – og sundhedsvæsnet, for den sags skyld. Min kærestes søster er læge, og kan berette om, at der er utroligt travlt på de danske sygehuse. Så – blandt andet – af den grund, tager jeg regeringens tiltag meget alvorligt. Jeg har i den her periode boet hos mine forældre. De bor ude på Lars Tyndskids Mark (er det et meget jysk udtryk?), og derfor har jeg god mulighed for at løbe ture i skoven. Ellers har vi gennem klubben fået tildelt noget inspiration til alternativ træning, som jeg kan tage i brug.

 5. Jonas Risager Nyhøj

  Så du er blandt de fornuftige unge. God stil! Nej, jeg er fynbo og bruger også selv det udtryk. Så alt er godt! Hvordan mærker du egentlig mest den her pause? Jeg tænker på: går du mest ned på fysik, fordi I ikke har adgang til styrke – eller er det mere det håndboldmæssige i en hal, der mangler?

 6. Mie Højlund

  Jeg tænker, det er en blanding af begge. Det er svært at optimere på fysikken, så prøver bare at holde det ved lige. Det er med at være lidt opfindsom med øvelserne 😊 Jeg prøver stadig at lave lidt håndboldrelaterede bevægelser, og ikke mindst holde min skulder lidt i gang. Man ved jo aldrig, hvornår håndbold skulle ske at starte op igen – og så ville det være irriterende at starte ud med en overbelastet skulder. Men for at besvare spørgsmålet: Skulle slutspillet sættes i gang igen, ville det nok være den manglende haltræner, der ramte hårdest..

 7. Jonas Risager Nyhøj

  Årh ja, den skulder dér. Der har jo været diskuteret lidt, hvor længe i spillere skal bruge for at være klar til kamp igen, når/hvis turneringen begynder. Hvad siger du?

 8. Mie Højlund

  Det er et svært spørgsmål – jeg tror, alle spillere holder sig lidt i gang med nogle bevægelser, så overgangen ikke bliver så hård. Forhåbentligt tager det ikke mere end et par uger. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor lang pausen ender med at blive i sidste ende.

 9. Jonas Risager Nyhøj

  Jeg håber bare, jeg skal på arbejde i en hal igen i den her sæson 😊. Jeg savner sgu håndbold. God weekend, Højlund Vi skrives ved

 10. Mie Højlund

  Det gør jeg også. Lad os krydse fingre for det 😊. Rigtig god weekend.